Tessa
Tessa Entertainment 21 mei 2019

Kylie Jenner en Travis Scott showen eindelijk hun matching tattoo

Een paar weken geleden was er een compleet over the top verjaardagsfeestje van Travis Scott. Hij en Kylie Jenner maakten van het moment gebruik om daar een matching tattoo te laten zetten. Ze lieten ons een hele tijd in spanning, maar eindelijk weten we wat de twee precies hebben laten tatoeëren.

Tattoo-artiest Jon Boy maakte dit weekend bekend welke matching tattoo de realityster en haar vriend precies hebben gezet en het is te schattig voor woorden.

Matching tattoo van Kylie Jenner en Travis Scott

Kylie weet wel hoe je een geheimpje moet bewaren. Na maandenlang haar zwangerschap geheim te houden, lukt het haar ook zonder moeite om een tattoo te verbergen. Op Instagram zagen we al wel een video van Kylie die getatoeëerd werd tijdens de 28ste verjaardag van de rapper, maar we konden niet zien wat ze liet zetten.

Gelukkig lijken we het eindelijk te mogen weten, want de matching tattoo is te zien op de Instagram-pagina van de New Yorkse tattoo-artiest Jon Boy. Het stel heeft allebei Stormi’s naam laten tatoeëren en de tattoo’s zijn héél mooi gezet.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

for Stormi ❤️ @kyliejenner #jonboytattoo

Een bericht gedeeld door c/s ∴jon✞boy∴ p/v (@jonboytattoo) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

for Stormi ❤️ @travisscott #jonboytattoo

Een bericht gedeeld door c/s ∴jon✞boy∴ p/v (@jonboytattoo) op

Meer tattoos van Stormi

Kylie en Travis zijn blijkbaar niet de enigen die een tattoo van Stormi hebben gezet. Anastasia Karanikolaou, een goede vriendin van Kylie Jenner, heeft precies dezelfde tattoo laten zetten. Waarom ze een tattoo ter ere van Stormi heeft gezet terwijl ze geen familie is, snappen we ook niet helemaal. Maar goed, het is natuurlijk wel heel lief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Stormi tattoos??

Een bericht gedeeld door Kylie Jenner News (@kyliesnapchat) op

Niet fokken met Kylie: ze verwijderde alle foto’s van Stormi van Instagram

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Kylie Jenner en Travis Scott showen eindelijk hun matching tattoo
Sluiten