Lena
Lena Love & Life 12 jun 2019

Waarom je kotgenoten de beste vrienden zijn die je je kon wensen

Koken jij en je kotgenoten samen, kijken jullie weleens samen naar een film en gaan jullie samen uit? Dan besef je maar al te goed dat je kotgenoten de beste vrienden zijn die je je kon wensen – en wel hierom.

1. Je kunt bij hen met alles – maar dan ook echt alles – terecht

Net gedumpt? Is je konijn gestorven? Je moet maar even de gang door en je vindt al meteen een schouder om op uit te huilen. Heb je een eerste date? Dan staan zij ook meteen als eerste klaar om je outfit te kiezen en je make-up te doen.

2. Er is nooit een saai moment op kot

Koken, poetsen of het vuilnis buiten zetten? Niets is saai wanneer je het samen met je kotgenoten doet. Je begint stiekem zelfs te overwegen of je niet echt voor altijd op kot kunt blijven zitten. Maar bij de volgende ruzie op kot denk je daar toch weer anders over. Los jullie problemen zo snel mogelijk op, en dit liefst zonder dat er gewonden vallen.

3. Ze zijn er altijd voor je

Is je melk op, je fietsband plat of moeten je wenkbrauwen dringend gedaan worden? Dit zijn problemen uit het verleden want je kotgenoten zijn er altijd om je te helpen.

4. Unieke band

Doordat jullie al jaren samen onder hetzelfde dak wonen kennen jullie elkaar door en door. Jullie hebben elkaar gezien op de slechtste momenten, maar ook op de beste. Je kotgenoten hebben je nog voorbereid op die eerste date met de jongen die nu je lief is, en ze waren er natuurlijk ook als de kippen bij om je uit te lachen toen je weer eens van de trap viel.

Maar ze waren er ook voor je toen je om drie uur ’s nachts huilend thuiskwam. De band die je met je kotgenoten hebt is uniek en gaat levenslang mee.

Hebben jullie zin om deze week samen iets te gaan doen? Hier zijn 5 toffe activiteiten waarbij je je kotgenoten nog beter leert kennen, plezier gegarandeerd!

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
Waarom je kotgenoten de beste vrienden zijn die je je kon wensen
Sluiten