Jutta
Jutta Liefde & Seks 30 dec 2018

Dit zijn de 6 kortste huwelijken van beroemdheden

Eerlijk is eerlijk – als een van onze favoriete Hollywoodsterren in het huwelijksbootje stapt, pinken we een plaatsvervangend traantje weg. En hetzelfde doen we wanneer ze gaan scheiden, hier zijn de kortste huwelijken van beroemdheden op een rijtje. 

De kortste huwelijken van beroemdheden

Oké – we begrijpen dat niet elk huwelijk eeuwig kan duren, maar bij deze koppels ging het wel erg snel bergaf.

1. Kim Kardashian en Kris Humphries

Als trouwe Kardashian-fans kennen we allemaal het moment dat Kim door Kris in het water werd gegooid. Daarbij verloor Kim haar oorbellen – die zo’n 175.000 dollar waard waren. Gelukkig voor Kim vond haar toenmalige hubby het sieraad terug. Helaas volgden er niet veel meer van zulke momenten, want het koppel tekende na 27 dagen als man en vrouw de scheidingspapieren.

Als reden van de scheiding kwam naar buiten dat de basketbalspeler geen zin meer had in de camera’s en de realityshow waar Kim aan deelnam. Dat had hij niet even wat eerder kunnen bedenken natuurlijk.

kortste huwelijken van beroemdheden

2. Renee Zellweger en Kenny Chesney

Waar Bridget Jones struggelt met haar liefdesleven, loopt het bij actrice Renee Zellweger ook niet altijd zo soepeltjes. In mei 2005 trouwde ze met Kenny Chesney, een bekende Amerikaanse countryzanger.

Hoewel het huwelijk goed begon met een huwelijksreis naar de Maagdeneilanden, eindigde het al snel: na vier maanden (128 dagen om precies te zijn) vroegen de twee hun scheiding aan. De reden van de scheiding was dat zowel Renee als Kenny het te druk hadden met hun carrière.

kortste huwelijken van beroemdheden

3. Britney Spears en Jason Alexander

Tussen alle korte huwelijken spant er één de kroon: die van Britney Spears en Jason Alexander. Waarom? Ze waren welgeteld twee dagen (55 uur) met elkaar getrouwd. De twee waren jeugdvrienden en gaven elkaar in een bevlieging het jawoord. De bevlieging had veel geld kunnen kosten, maar gelukkig hielpen Britney’s advocaten een handje en werd het huwelijk al snel nietig verklaard.

Negen maanden later trouwde Britney opnieuw, maar dan met Kevin Federline (een van haar dansers). Dit huwelijk hield de volle tweeënhalf jaar stand.

kortste huwelijken van beroemdheden

4. Drew Barrymore en Jeremy Thomas

Op haar negentiende leek het Drew Barrymore een goed idee om met Jeremy Thomas, een twaalf jaar oudere filmproducent, te trouwen. Na de bruiloft in 1994 kwam Drew erachter dat het toch niet zo goed klikte – het stel vroeg de scheidingspapieren al na 39 dagen aan.

kortste huwelijken van beroemdheden

5. Lisa-Marie Presley en Nicolas Cage

In augustus van 2002 besloten acteur Nicolas Cage en Lisa Marie Presley, de dochter van Elvis Presley, in het huwelijksbootje te stappen. De wittebroodsweken bleven letterlijk bij weken, want na iets meer dan vijftien weken (107 dagen) wilden ze alweer scheiden.

kortste huwelijken van beroemdheden

6. Jennifer Lopez en Cris Judd

Laten we teruggaan naar het jaar 2001, toen Jennifer Lopez haar videoclip voor ‘Love Don’t Cost a Thing’ uitbracht. Een van de achtergronddansers was Chris Judd. Al snel na de opnames kregen de twee een relatie, waarna het koppel zelfs ging trouwen. Helaas duurde het huwelijk niet heel lang; na vier maanden (218 dagen) besloten Jennifer en Chris te scheiden.

kortste huwelijken van beroemdheden

That’s life, zeggen we dan, en wij toch blijven gewoon dromen van ons eigen huwelijksfeest.

Deze celebs bleven maagd tot hun huwelijk: “Virginity can be cool and sexy”

Reageer op artikel:
Dit zijn de 6 kortste huwelijken van beroemdheden
Sluiten