Lesley
Lesley Entertainment 2 jan 2020

5 korte Netflix-series voor wanneer je geen zeeën van tijd hebt

Het liefst kijken we de hele dag door naar series op Netflix, maar helaas hebben we geen zeeën van tijd. Gelukkig bestaan er ook een heleboel korte series, zodat je toch nog even kunt Netflix’en tussen twee afspraken door (of er een heel seizoen op één avond kunt doorjagen, huij!). 

1. ‘The Good Place’

Deze serie heeft een hele originele verhaallijn en daarom kunnen we niet stoppen met kijken, ook al is het eerste seizoen ontegensprekelijk het beste. Nadat Eleanor Shellstrop overlijdt komt ze per ongeluk in the good place terecht, een plek waar normaliter enkel goede mensen belanden.

Ze vindt deze plek zo geweldig dat ze er wilt blijven en besluit daarom een beter mens te worden, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. En het goede nieuws: vanaf 10 januari komen er er nieuwe afleveringen van deze serie.

2. ‘Brooklyn Nine-Nine’

Zijn serieuze politieseries niet zo je ding? Goed nieuws, want er zijn ook sitcoms die zich afspelen in een politiekantoor, zoals deze. ‘Brooklyn Nine-Nine’ is een heerlijke feel good-serie die je op ieder moment van de dag kunt checken. Tot nu toe bestaat deze serie uit vier seizoenen, dus je kunt er wel een tijdje mee verder.

3. ‘The End Of The F***ing World’

Als je humor, angst, liefde en haat in een aflevering wilt zien is deze serie een aanrader. James ziet zichzelf als psychopaat en bereidt zich voor om Alyssa te vermoorden. Ze trekken samen de wijde wereld in om hun saaie leven te ontvluchten. Kortom: een serie vol spanning en sensatie.

4. ‘Arrested Development’

Deze serie met maar liefst vijf seizoenen gaat over de familie Buth. Deze rijke familie heeft alles verloren en de vader (George) van het gezin komt in de gevangenis terecht nadat hij fraude heeft gepleegd. Zijn zoon Michael probeert de familiezaken te redden, maar dit gaat nogal lastig omdat de rest van het gezin redelijk gestoord is. De serie is excentriek en geestig, dus voeg hem maar vast toe aan je watchlist.

5. ‘Bojack Horseman’

‘Bojack Horseman’ was in 1987 al te zien in de serie ‘Horsin’ Alive’, maar kreeg in 2014 zijn eigen serie. Het mensen-paard wil in deze serie een comeback maken, maar zakt vervolgens alleen maar dieper weg in een ellendige midlifecrisis.

Hij is ontzettend sarcastisch en snerend naar iedereen om hem heen, wat deze serie enorm grappig maakt. Er zijn zes seizoenen van deze serie, dus jij weet wat te doen tijdens die ellendig lange januarimaand.

Ook leuk: 7 grappige series op Netflix die geen ‘Friends’, ‘New Girl’ of ‘Modern Family’ zijn

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
5 korte Netflix-series voor wanneer je geen zeeën van tijd hebt
Sluiten