Jutta
Jutta Liefde & Seks 9 sep 2018

Over deze domme dingen kibbelen alle koppels wel eens

Jij en je lief hebben vast weleens een meningsverschil over de Belangrijke Zaken Des Levens (geld, bijvoorbeeld). De overige 90% van jullie ruzies gaan over de meest onbenullige dingen die je kunt bedenken. Het goede nieuws: alle koppels kibbelen wel eens over wc-papier en aanverwante bullshit. 

Het wc-papier hangt niet juist

De één wil dat de flap van het wc-papier naar voren hangt, voor de ander maakt het helemaal niet uit en hij of zij doet dan ook geen moeite om het toiletpapier JUIST te hangen. Want ja, wij durven ook wel eens lichtjes neurotisch en zéér demonstratief die wc-rol weer met het flapje naar voren te draaien.

De wc-bril staat omhoog

Vergeet je lief de bril altijd vaak omlaag te doen? Bedenk dan dat het niet zo heel veel moeite kost om ‘m weer naar beneden te klappen en wees blij dat hij überhaupt niet op de bril plast. Good boy!

Wie heeft er het meeste deken?

Wanneer je ‘bedsport’ zegt, denken veel mensen aan seks, maar wij weten wel beter: van een nacht kibbelen over het deken verbrand je pas calorieën!

Samen slapen = slecht slapen? Niet met deze tips.

Kibbelen over muziek

De kans is zowat 1 op een miljoen dat je precies dezelfde muzieksmaak hebt als je significant other. We willen best geloven dat jouw smaak beter is, maar dat lost jullie eindeloze ruzies over muziek natuurlijk niet op. Wat wel helpt? Maak samen een playlist en luister jouw Ed Sheeran en zijn baggermuziek gewoon lekker door elkaar heen.

De ander is continu alles kwijt

Willen jullie net vertrekken naar dat feestje (waar jullie al een uur te laat zijn) is *someone* weer zijn sleutels kwijt. Frustrerend voor degene die altijd alles op een rijtje heeft, maar help toch maar liever met zoeken.

De verwarming moet zachter of harder

Je mag echt even in je handjes knijpen als jij en je lief geen ruzie maken over de verwarming. Helaas is dat vaak dus wél het geval: de ene loopt vrolijk in een T-shirt rond terwijl de ander zit te bibberen in een wollen trui. Toch maar een gulden middenweg zoeken?

Heb jij het ook altijd koud? Dit is waarschijnlijk waarom.

Je wordt boos vanwege een complimentje

Wanneer je lief zegt dat je er mooi uitziet terwijl jij je een zwerver eerste klas voelt, kan zijn compliment ronduit beledigend overkomen. Je had vanmorgen zo je best gedaan om er goed uit te zien, en nu je make-up er af is en je haren zo vet zijn als wat, krijg je een complimentje? Aanvaard gewoon dat je zelfs dan een goddess bent en ga niet zitten kibbelen, maar duik samen onder de douche. Om je vette haren te wassen hé!

5 tips om ruzie met je vriend(in) op te lossen als een baas

Reageer op artikel:
Over deze domme dingen kibbelen alle koppels wel eens
Sluiten