Lesley
Lesley Love & Life 16 mei 2019

Te schattig: dit bedrijf maakt knuffels van ingezonden tekeningen

Is je petekind binnenkort jarig en wil je hem of haar officieel het coolste cadeau aller tijden geven? Zoek dan niet verder, want wij hebben het cadeau gevonden waarvan we wensten dat onze ouders het vijftien jaar geleden ook al kenden. Dit bedrijf maakt namelijk knuffels van ingezonden tekeningen. En check hoe blij deze cuties daarmee zijn. 

Het bedrijf in kwestie heet Budsies, en het werd in 2013 werd opgericht door ene Alex Furmansky. Alex liet zich inspireren door zijn kleine zusje, die een tekening voor hem had gemaakt. Op basis van die tekening ging hij aan de slag en maakte hij een knuffel voor zijn zusje. Dat bleek zo’n succes te zijn dat hij besloot om er een bedrijf van te maken.

Eigen gemaakte knuffels

In het begin kreeg hij met zijn bedrijf vaak simpele tekeningen binnen en moest hij goed nadenken hoe hij die creatie tot leven kon laten komen. Inmiddels merkt hij dat hij ook tekeningen van volwassenen binnen krijgt met duidelijkere instructies.

Volgens Furmansky zijn er inmiddels al 76.000 knuffels gemaakt op basis van een tekening en zijn ze over de hele wereld verstuurd. Ook in België zou je er een kunnen bestellen. De basisprijs van je eigen knuffel is 99 dollar, maar dat kan oplopen op basis van het materiaal dat je gebruikt of de grootte van de knuffel.

PS: Dat van dat petekind was maar ter inleiding. Wij gaan er stiekem gewoon eentje voor onszelf maken. We kunnen wel niet bijster goed tekenen, maar misschien werkt een foto van Blandy ook?

Foto’s: Budsies

Froot

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
Te schattig: dit bedrijf maakt knuffels van ingezonden tekeningen
Sluiten