Streetstyle #6: Kleurrijk op Couleur Café

Het vorige weekend was niet alleen belachelijk warm, er stonden ook een berg festivals op de agenda. Wij besloten te gaan puffen onder het atomium op Couleur Café en daar zagen we dat echte fashionista’s zich niet laten kisten door een hittegolf. Integendeel!

De eerste outfit die we tegenkomen, is die van Funda (28). Ze draagt een prachtige maxi-jurk van & Other Stories. En deze knalgele outfit is natuurlijk helemaal in thema op Couleur Café.

kleurrijk op couleur café

Heel de dag zagen we overal de combinatie van short en topje. Dat snappen we, want met 35°C hebben wij ook niet echt zin in meer laagjes. Maar Madi (26) laat zien hoe je met een simpel vestje zo’n outfit toch wat kunt opleuken. Haar exemplaar is lekker licht en komt van New Look.

kleurrijk op couleur café

Lotte (23) combineert een kleurrijke short met een simpel maar luchtig wit hemdje. Haar short vond ze bij H&M. “Maar hij is wel van de collectie van vorig jaar.” Jammer, dan kunnen we deze topcombinatie al niet meer na-apen.

kleurrijk op couleur café

‘Dit bloesje heb ik geleend van een vriendin’. Julie (23) is helemaal mee met het thema van Couleur Café: kleurrijk en ecologisch! Haar rokje willen we ook, maar waar dat vandaan kwam, wist ze niet meer. Challenge accepted!

kleurrijk op couleur café

Anton (24) draagt een koele vintage look. Het hemd mocht hij lenen van de grootmoeder van zijn vriendin. En zijn favoriete accessoire moest natuurlijk ook bij op de foto: een frisse pint!

kleurrijk op couleur café

Nynke (21) draagt niet gewoon één kleur, ze draagt de hele regenboog. Toen ze ons vertelde waar ze dit geweldige jurkje had gescoord, waren we stomverbaasd. Primark, zot hé?”

kleurrijk op couleur café

Abbie (25) kwam helemaal van Liverpool naar Couleur café om haar verjaardag te vieren en dat deed ze in stijl. Haar jurk is van Miss Selfridge en haar praktische slides zijn van Ivy Park. Maar wij vragen ons vooral af hoe ze haar make-up zo perfect heeft gehouden met die helse temperaturen?

kleurrijk op couleur café

Wil je nog meer zomerse mode-inspiratie?

Streetstyle #5: Na regen komt zonneschijn

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
Streetstyle #6: Kleurrijk op Couleur Café
Sluiten