Hét go to-kledingstuk voor wanneer je echt niet weet wat aandoen

Fashion

Hét go to-kledingstuk voor wanneer je echt niet weet wat aandoen

Er zijn zo van die dagen waarop je voor je kleerkast staat en toch écht niks hebt om aan te trekken. Je vervloekt jezelf omdat je gisteravond geen outfit hebt uitgekozen, maar wees eerlijk: op zo’n dag is geen enkel kledingstuk het helemaal. Behalve … die zwarte jeans.

Iedereen staat er mee, ze is net even wat gekleder dan een gewone jeans, is tegelijk fashionable en comfortabel en je kunt ze combineren met zowat ALLE andere kledingstukken in je kast. En het beste van alles: ze bedekt je ongeschoren benen (‘winter’ is je excuus van 1 september tot halverwege juni). En dat weten ook de fashionista’s wereldwijd, want als er één item is dat ze allemaal wel eens uit de kast trekken is dat de zwarte jeans.

Hoe combineer je die zwarte jeans?

Oké, daar sta je dan, in je zwarte broek, maar met alleen dat en een beha kun je nog niet naar buiten. Wat is nu de magische truc om je in dit ding de hele dag zelfzeker en mooi te voelen? Het toverwoord is hier ‘lievelings’. Trek dus lekker je lievelingssneakers aan onder die broek en gooi er je lievelingstopje boven. Haal je lievelingsblazer uit de kast en diep je lievelingshemd op. Hell yes, tover meteen ook maar je lief zijn lievelingshemd tevoorschijn.

Wordt dat dan geen kakofonie? Nope, want geen enkel kledingstuk, hoe flamboyant of net onopvallend ook, past niét bij die zwarte jeans. Bovendien is de broek hier een neutrale speler, waardoor je naar hartelust al die andere printjes, vormen en kleuren bij elkaar kunt pleuren. En met al die lievelingsen aan je lijf voel jij je vanzelf geliefd.

Pssst … corduroy staat ook heel mooi bij je zwarte broek!

Corduroy is officieel terug en dit zijn dé items die je wil hebben