It’s happening! Kim Kardashians draagmoeder is nu aan het bevallen

Stop met wat je aan het doen bent want we hebben nog meer babynieuws. Na de bevalling van Meghan Markle is nu ook de draagmoeder van Kim Kardashian aan het bevallen. Het vierde kindje van Kim Kardashian en Kanye West kan elk moment op de wereld komen.

We hebben nog geen tijd gehad om bij te komen van het nieuws dat kleine Archie Harrison op de wereld is gezet, en we gaan al meteen door met naar het volgende babynieuws. De surrogaatmoeder van Kim K en Kanye is namelijk nú aan het bevallen.

Kim Kardashians draagmoeder

De surrogaatmoeder is gisteravond begonnen met de bevalling, volgens People Magazine. Kim en Kanye zijn al in het ziekenhuis om de geboorte van hun zoon bij te wonen. Hoe het nieuws naar buiten werd gebracht? Dat deed zus Kourtney toen ze te gast was bij de show van Ellen DeGeneres.

Nietsvermoedend zat Kris Jenner in de zetel bij Ellen toen Kourtney en zes van de Kardashian kinderen tevoorschijn kwamen. Toen iedereen in de zetel ging zitten, vertelde Kourtney dat de draagmoeder van Kim en Kanye aan het bevallen was. Eigenlijk zou Kim naar de show komen om Kris te verrassen, maar dat ging dus even niet door vanwege de hele bevalling.

Vierde kind voor Kim en Kanye

Dit is het tweede kind van de realityster en rapper dat via een draagmoeder wordt geboren. Het werd Kim afgeraden om zelf nog kinderen te dragen aangezien ze bij haar eerste twee zwangerschappen te maken kreeg met complicaties. De naam van het kind is nog niet bekend, dus we wachten geduldig af.

Voor eens en altijd: waarom Kim Kardashian beroemd is

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.Reageer op artikel:
It’s happening! Kim Kardashians draagmoeder is nu aan het bevallen
Sluiten