Lena
Lena Entertainment 14 mei 2019

Fan van ‘La Casa de Papel’? Kijk dan zeker deze nieuwe Netflix Original

De laatste tijd lanceert Netflix de ene goede serie na de andere. Na het immense succes van ‘La Casa de Papel’ komt de streamingdienst nu met een soortgelijke spannende serie: ‘Alta Mar’.

Netflix heeft dankzij het succes van ‘La Casa de Papel’ aardig wat geïnvesteerd in creatieve hubs en projecten in onder andere Spanje en Mexico. En dat resulteert nu in een nieuwe must watch thriller serie.

Spaanse Netflix Original ‘Alta Mar’

Alta Mar is een nieuwe Netflix Original die je nog deze maand op de streamingdienst zult kunnen checken. Pak je agenda er dus maar bij want de serie staat vanaf 24 mei op Netflix.

Het concept van de nieuwe spannende thriller ziet er veelbelovend uit. Op een schip à la Titanic vinden allerlei moorden plaats. Iedereen heeft wel een verborgen motief. Maar wie is de moordenaar, en hoe kan hij of zij gestopt worden? Eén ding is duidelijk: niemand kan ontsnappen.

‘Alta Mar’ is van dezelfde de makers als ‘Gran Hotel’. Ze weten dus als geen ander hoe ze een verslavende Netflix Original moeten maken.

Het verhaal

De serie speelt zich af in het jaren veertig van de vorige eeuw. Het schip Barbara de Braganza vaart van Spanje naar het zonnige Rio de Janeiro. De passagiers hopen op een betere toekomst, maar het lijkt er niet op dat ze de kust van Rio de Janeiro überhaupt te zien zullen krijgen.

Alles draait om de twee knappe zussen Eva en Carolina. Wanneer een passagier overlijdt die niet eens op de passagierslijst staat, ontluikt een wervelwind aan drama, liefde, intrige en leugens.

Alle acht afleveringen van ‘Alta Mar’ staan vanaf 24 mei op Netflix en wij gaan deze serie waarschijnlijk binnen één dag bingen.

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.Reageer op artikel:
Fan van ‘La Casa de Papel’? Kijk dan zeker deze nieuwe Netflix Original
Sluiten