Lesley
Lesley Entertainment 8 nov 2019

7 Ketnet-liedjes die wij op feestjes willen

Sta je ook weleens op een feestje terwijl je eigenlijk liever thuis in de zetel zou liggen, en dan vooral omdat je de helft van de muziek niet kent? Proficiat, dat betekent wellicht dat je leeftijd vijf jaar hoger en je roklengte twintig centimeter lager ligt dan die van de gemiddelde aanwezige. En plots … wordt Spring bovengehaald en is de dansvloer van jou en je (bijna bejaarde) vriendinnen. Deze 7 Ketnet-schijven willen wij voortaan op elk feestje. 

‘Samsonrock’ – Samson & Gert

Wij staan eind december te schreeuwen tijdens de Samson en Gert-afscheidsshow. Zien we jullie daar?

‘Feest’ – K3

Is het eigenlijk wel écht feest voor iemand deze schijf heeft opgezet? En nu allemaal in koor: ‘t is feest in New York en in St. Tropez, Barcelona en L.A., Acapulco, Santa Fé, iedereen doet mee – olé! Nu alleen nog pompons scoren.

‘Te Min Voor Anja’ – Spring

“Ik was wie ik was, een arme paljas, een levensgroot gevaar, voor haar, …” Geen wonder dat die arme Evert te min was voor Anja, als je je bedenkt dat haar vader die snertvent van een afgevaardigde van de minister was. Da’s om te rotten, hé.

‘De Vriendschapsband’ – X!NK

2003 was het Junior Eurovisie-jaar van Tonya (‘Hé, Doe Maar Mee’) en haar hoelahoep, van Simon MC (‘Rapklap!’), maar toch vooral van X!NK en hun vriendschapsband. Hey!

‘Oya-Lélé’ – K3

Is er een liedje dat harder zomer schreeuwt dan dit? Also: tenminste een dansje waar we sowieso de beste in zijn.

‘We Kunnen Het Leven Aan’ – Spring

Met als ultieme favoriete oneliner: ‘Noem me een watje, noem me naïef, ik kan er niets aan doen, ik heb het leven lief!’.

‘Ochtendgymnastiek’ – Samson & Gert

Ochtendgymnastiek vinden we doorgaans niet zo leuk, maar avondgymnastiek op een feestje willen we best een kans geven. #eentweedrievier

Als er iemand zich geroepen voelt om een nostalgisch feestje te organiseren: wij willen een uitnodiging. #degroeten

Ook leuk:

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
7 Ketnet-liedjes die wij op feestjes willen
Sluiten