Lesley
Lesley Love & Life 3 dec 2019

Bij dit bedrijf word je betaald om kerstmarkten te bezoeken en wij hebben al gesolliciteerd

Je hebt je cadeautjes half november al verzameld en een week later heb je de boom gezet. Dit weekend openden ook de meeste kerstmarkten en hoewel ze allemaal een tartiflettekraam, jeneverkraam en frietkraam hebben, willen wij er toch weer een aantal bezoeken dit jaar. Enne … dit bedrijf betaalt je daarvoor. 

Jep, dat las je goed. Er bestaat een job waarbij je betaald wordt om kerstmarkten te bezoeken. Website ExpoCart.com is namelijk op zoek naar iemand die verschillende markten in het Verenigd Koninkrijk wil uittesten. Dat zijn dus kerstmarkten in Engeland, Wales en Schotland: hoe magisch is dat?

Daar krijg je maar liefst vijftig pond (ongeveer 59 euro) per kerstmarkt voor, en een snelle rekensom leert ons dat dat 590 euro extra zakgeld voor kerstcadeautjes betekent. Sweet! 

Vereisten

De vereisten zijn bovendien ook helemaal niet zo hoog. Ze zijn op zoek naar iemand die obsessief met kerst bezig is (check) en tussen 6 en 24 december tien kerstmarkten wil bezoeken (check). Voor 59 euro per uur moet je natuurlijk ook iets doen: mooie foto’s maken, nagaan welke kraampjes er op de markt staan, en welk materiaal ze gebruiken.

Je mag een vriend of vriendin meenemen, en ook al je onkosten worden vergoed. Je krijgt zelfs extra zakgeld voor op de markt. #dreamcometrue

Ook leuk:

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
Bij dit bedrijf word je betaald om kerstmarkten te bezoeken en wij hebben al gesolliciteerd
Sluiten