Tessa
Tessa Entertainment 30 nov 2018

De kerstdecoratie van het Witte Huis komt zo uit een ho-ho-horrorfilm

Het is bijna december (lees: Kerstmis!) en dat voelen ze duidelijk ook aan de andere kant van de wereld in het Witte Huis. Alleen ziet de kerstdecoratie er daar dit jaar nogal … eng uit.

De kerstdecoratie van het Witte Huis

Stiekem staat onze kerstboom al een week en kunnen we niet wachten om er een tweede lading cadeaus onder te zien verschijnen (de eerste lading being ours, want wij zijn natuurlijk allang klaar met kerstshoppen). Ook in het Witte Huis zijn ze daarmee bezig, maar het idee van gezelligheid is er wel iets, euh, anders.

Ho-ho-horror

De familie Trump heeft een nogal aparte smaak als het aankomt op kerstdecoratie. Melania Trump ging vorig jaar voor kille, ijzige kerstbomen waar iedereen een aparte vibe de kriebels van kreeg, maar de kerstversiering van dit jaar overtreft alles.

De First Lady heeft haar oog laten vallen op bloedrode kerstbomen zonder kerstballen of andere ornamenten. Juist. De kleur zou gekozen zijn omdat die de presidentiële zegel representeert. Het thema van dit jaar is ‘American Treasures’ en de kerstdecoratie zou het erfgoed van Amerika vertegenwoordigen.

Het Witte Huis heeft een officiële video gepubliceerd waarin we Melania door het ‘winterwonderland’ zien lopen en de bedoeling was waarschijnlijk om het er mooi en dromerig te laten uitzien, maar dat lijkt ons toch niet helemaal gelukt.

Het internet gaat los

En net zoals vorig jaar konden we ook deze keer weer op Twitter rekenen om onze eigen mening iets pittiger te formuleren. De rode kerstbomen worden gelinkt aan de serie ‘The Handmaid’s Tale’ en daar blijft het niet bij. Ook referenties naar enge scenes uit Tim Burton-films en ‘The Shining’ komen voorbij. Oordeel vooral zelf.

Mochten we toevallig een uitnodiging ontvangen van Donald en Melania Trump om kerst gezellig bij hen thuis te vieren, slaan we die toch eventjes af. En zo zijn er nog wel een aantal mensen die we met kerst liever vermijden.

10 vervelende familieleden en hoe ze te overleven op Kerstmis

Reageer op artikel:
De kerstdecoratie van het Witte Huis komt zo uit een ho-ho-horrorfilm
Sluiten