Love & Life 7 dec 2018 Lesley

Met deze geniale kerstboom geef jij jouw kat geen kans

Elk jaar opnieuw hang je de mooiste ballen in je boom, pak je je cadeautjes zorgvuldig in en koop je nieuwe lampjes, maar diep vanbinnen weet je dat je het allemaal voor niks doet. Want als je de volgende ochtend opstaat, heeft je kat voor de zoveelste keer je boom geruïneerd. 

Kerstbomen voor mensen met een kat

Hoe het komt dat we dat scenario zo goed kunnen beschrijven? Omdat je niet de enige bent met dat probleem. Dat moet ook winkelketen Argos gedacht hebben en dus bedachten zij een oplossing: de ideale kerstboom voor mensen met een kat.

De kerstboom heeft een heel lange hals en de takken zie je pas op een hoger niveau. Dus als jouw kat ook je hele kerstboom sloopt, is deze boom misschien wel iets voor jou. Je kat kan ‘m hoogstens als krabpaal gebruiken, maar bij de takken komt ‘ie nooit.

Nu moet het beestje alleen nog van de cadeautjes zien af te blijven. De groene boom kost je zo’n veertig euro, voor die met nepsneeuw ben je 45 euro kwijt.


En toegegeven: de bomen zien er in eerste instantie misschien wat gek uit, maarrrr … Er passen gigantisch veel (grote) cadeautjes onder, dus wie is hier nu eigenlijk de echte winnaar?

En vergeet vooral geen kerstplaylist op te zetten wanneer je de boom versiert.

De ultieme kerstplaylist die je heel december gaat grijs draaien

Beautify

Reageer op artikel:
Met deze geniale kerstboom geef jij jouw kat geen kans
Sluiten