Jutta
Jutta Entertainment 24 jun 2018

Kanye West leest ons de les over smartphones en hij heeft een klein beetje gelijk

Kanye ‘Ye’ West dropte onlangs een nieuw album, heeft drie kinders te entertainen en moet ook nog Kim Kardashian tevreden houden. Dat lijken ons nogal tijdrovende bezigheden, maar toch vindt de beste man tussendoor nog tijd om ons de les te lezen. En hij heeft wel een punt. 

Het zit zo. Ergens in zijn enorme rant op Twitter – hoe kan het ook anders – zat een heel diepzinnige tweet over smartphones en … hamers. “Kijk naar je telefoon als een hulpmiddel, niet als een verplichting. Zou je rondlopen met een hamer in je zak? Een hamer zou je nemen als je hem nodig had, je zou er nooit verslaafd aan zijn. Gebruik je telefoon als een hamer en haal ‘m alleen boven wanneer je hem nodig hebt.”

Kanye slaat nagels met koppen

Het gebeurt zelden dat wij denken: ‘Ja Kanye, daar zeg je toch wat’, maar nu slaat hij toch de spijker op de kop (pun intended). De kans dat jij dit leest op je smartphone is groot en daar zijn wij je dankbaar voor, maar af en toe zou die smartphone wel even aan de kant mogen.

Tiens, die boodschap heb je misschien al eens eerder gehoord. Kanye heeft hier echt het warm water niet uitgevonden, maar we hameren erop want een beetje herhaling kan geen kwaad. Dus de volgende keer dat je drie uur hebt zitten scrollen op je telefoon, denk dan dat het een hamer is en leg het (on)ding even opzij.

Oké, er is een waanzinnige complottheorie over Kanye West en ze lijkt te kloppen ook

Geen idee wat je moet doen zonder die smartphone in je hand? Voer eens een echt gesprek met je vrienden, bel je moeder of ga wandelen met de hond van je buren. Of: geniet gewoon van dat Beyoncé-optreden zonder het te filmen. Je kunt het hele concert later wel herbekijken want het wordt al door professionals gefilmd en niemand zit te wachten op jouw schokkerige gsm-beelden.

Twitter vond er wat van

Lees nog even deze hilarische commentaren op Kanye’s tweet voor je je telefoon opzij legt.

Reageer op artikel:
Kanye West leest ons de les over smartphones en hij heeft een klein beetje gelijk
Sluiten