Gina
Gina Love & Life 26 okt 2019

Zero f*cks were given: deze kandelaar past perfect bij je ziel

Sommige items hoef je maar één keer te zien en je weet: you’re name is written on it. Deze kandelaar van ASOS is daar het perfecte voorbeeld van. In de webshop van ASOS vinden we regelmatig goodies waar ons hart sneller van gaat slaan. In dit geval hebben we een item gevonden dat perfect matcht bij onze (én jouw) ziel.

Het is echt een stukje kunst dat je hiermee in huis haalt. Deze kandelaar is een dikke vette f*ck you naar de rest van je interieur. Niks dat hieraan kan tippen. Hele goede reden dus om deze eyecatcher zo snel mogelijk in huis te halen.

Nog niet helemaal overtuigd? Wij leggen je uit wat je allemaal wel niet met deze kandelaar kunt doen:

1. Vensterbankversiering

Je kunt de kandelaar opzichtig op de vensterbank zetten om voorbijgangers te waarschuwen. Nee, je wilt geen reclamefolders. Nee, je wilt geen verkopers aan de deur. En nee, je hebt gewoon even geen zin in mensen vandaag.

2. Vandaag. Even. Niet.

Je kunt de kandelaar op je bureau laten branden als je echt je dag niet hebt op werk . Is het meteen duidelijk dat je vandaag écht even geen problemen kunt ‘tackelen’ en die meeting écht even laat schieten.

3. Iets geks voor je ex

Deze kandelaar is het perfecte cadeau voor je ex. Niet dat je nog heel veel geld aan hem wilt verspillen, maar toch: het idee is leuk.

Foto: ASOS

Kijken, kijken, kopen

Voor een schamele 41,99 euro is deze sierlijke kandelaar van jou. Maar je snapt natuurlijk ook dat dat geen geld is voor zo’n tijdloos product. Waar wacht je nog op?

Ook leuk:

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
Zero f*cks were given: deze kandelaar past perfect bij je ziel
Sluiten