Lesley
Lesley Love & Life 12 feb 2019

Gedumpt net voor valentijn? Hier vernoem je een kakkerlak naar je ex

Kakkerlakken en je ex hebben een ding met elkaar gemeen: het zijn vieze beestjes waar je het liefst zo snel mogelijk vanaf bent. Heeft je ex je op een wrede manier gedumpt en zoek je de ultieme manier om eindelijk over dat stuk stront heen te geraken? Voor een kleine twee euro kun je een kakkerlak naar hem vernoemn en take. our. money.

Je kunt een kakkerlak naar je ex vernoemen

Omdat een huurmoordenaar inschakelen misschien wat drastisch (en strafbaar, ugh) is, zul je het over de legale boeg moeten gooien om je ex terug te pakken. En een smerig bruin insect naar hem vernoemen is al een stap in de goede richting.

kakkerlak ex

De actie werd speciaal voor Valentijnsdag op poten (hehe) gezet door het Hemsley Conservation Centre in het Verenigd Koninkrijk en wij vinden het werkelijk waar briljant. Voor 1,50 Britse Pond (een kleine twee euro) vernoem je het ranzige insect naar je ranzige ex – en het is de beste twee euro die je ooit gaat uitgeven, beloofd.

kakkerlak ex

Bovendien gaat het geld ook nog eens naar een van de projecten van de dierentuin, dus je helpt er ook nog eens een paar schattige beestjes bij.

Ziezo, opgeruimd staat netjes enne … die ex, daar geraak je heus wel overheen. Gewoon genoeg aan zijn kakkerlakkenkop denken en je wilt je al niet meer inbeelden dat je ooit met ‘m bent samengeweest.

Reageer op artikel:
Gedumpt net voor valentijn? Hier vernoem je een kakkerlak naar je ex
Sluiten