Entertainment 6 nov 2018 Tessa

Justin Bieber heeft een tattoo op zijn gezicht en niemand had het door

Hij blijft geheimzinnig doen over zijn vermeende huwelijk met Hailey Baldwin, weet maar niet wat ‘ie met zijn haar aan moet, en nu heeft de beste man blijkbaar ook een tattoo in het midden van zijn gezicht. Zonder dat iemand het wist. Euh, wat? 

Justin Biebers tattoo

Dat Justin niet vies is van een tattoo meer of minder wist je vast al. Dat de zanger ook tatoeages heeft die je niet ziet – en nee, niet dáár, stelletje dirty minds – is vast een openbaring. Hij heeft er namelijk eentje op zijn gezicht. We herhalen: op zijn gezicht.

Niemand had het door, maar een of andere superfan heeft ontdekt dat ‘ie iets vaags heeft hangen boven zijn rechterwenkbrauw. Zo gaat dat dan met superfans, die hebben de godganse dag niks beters te doen dan in te zoomen op foto’s van hun idool.

Klein, kleiner, kleinst

De tattoo is ontzettend klein en subtiel, wat verklaart waarom niemand ‘m ziet. Je ziet amper wat er geschreven staat, en eerlijk? Als je het ons niet verteld had, hadden wij gewoon gedacht dat Justin zich niet goed gewassen heeft.

De tattoo artist van de zanger, Keith McCurdy oftewel Bang Bang (want zeg nu zelf, je zou toch liever een tatoeage zetten bij iemand die Bang Bang heet dan bij Keith), bevestigde echter aan Page Six dat de tattoo écht is.

Volgens Keith – nu ja, Bang Bang, hehe – is het een onderdeel van een koppeltattoo met Hailey Baldwin die hij een paar maanden geleden al zette: “Ze hebben er allebei eentje. Die van Justin staat op zijn gezicht, maar ik heb er nog geen foto’s van zien opduiken, dus hij kan zijn tatoeage goed geheimhouden. De tattoo is erg klein en delicaat. Het is geen traditionele koppeltattoo, maar van mij zul je niets horen tot de pers het beeld in handen krijgt.”

Oké, we waren vrij tot zeer careless over de miniatuur-tatoeage en nu zijn we vrij tot zeer benieuwd. Wat staat er, Justin??? ZEG HET ONS. In de tussentijd hopen wij dat het 56 kleine sterretjes zijn. #neverforget.

justin bieber tattoo gezicht

Page Six

Reageer op artikel:
Justin Bieber heeft een tattoo op zijn gezicht en niemand had het door
Sluiten