Alex
Alex Fashion 15 mei 2019

5x de mooiste jurken om te dragen naar een trouwfeest én daarna

Als er een ding is waar je ons blij mee maakt, is het een uitnodiging voor een trouwfeest. Een avond vol (gratis!) hapjes en drank, muziek, gezelligheid en dat allemaal in het kader van het vieren van de liefde. En het leukste: het is dé perfecte gelegenheid om een nieuw jurkje te kopen.

Op zo’n trouwfeest moet je er natuurlijk op je paasbest uitzien, maar daar schuilt meteen ook een catch: je wilt meteen all out gaan, waardoor je je nieuwe jurk maar één keer kunt dragen. Da’s zonde, want er bestaan heel veel jurken die je zowel op een bruiloft als in het dagelijks leven kunt dragen. Zoals deze vijf bijvoorbeeld.

Als er één kleur is die je nooit of te nimmer mag dragen op de bruiloft van een ander, is het wit. Doe daarom lekker het tegenovergestelde en ga voor dit mooie zwarte bloemenjurkje.

jurken bruiloft

Eerlijk is eerlijk, dit is geen jurkje dat je even naar het strand aantrekt, maar voor een romantische date night is hij ook prachtig.

jurken bruiloft

De print op dit jurkje maakt van elke bruiloft een feestje én is naar praktisch elke feestelijke gelegenheid te dragen. Tuinfeestje? Sinaasappelcitroenjurk. Dagje strand? Sinaasappelcitroenjurk. Etentje met collega’s? Sinaasappelcitroenjurk.

jurken bruiloft

Deze chique midi-dress is het perfecte jurkje voor een zomerse bruiloft met een kleurrijke dresscode. Combineer het met een donkerblauwe lage hak en je ziet eruit om door een ringetje te halen.

jurken bruiloft

Heb je een deftige bruiloft voor de boeg? In deze nette, lange jurk met zachtroze tint steel je stiekem de show van de bruid, want eerlijk … wie wil er nu wit dragen als je ook dit prachtige jurkje kunt dragen? Gooi er een paar witte sneakers onder en je rockt ‘m ook naar je werk.

jurken bruiloft

Ook deze wikkeljurken kun je perfect op elke gelegenheid dragen.

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
5x de mooiste jurken om te dragen naar een trouwfeest én daarna
Sluiten