Alex
Alex Entertainment 2 mrt 2019

De Jonas Brothers zijn weer helemaal back, baby!

Toen onlangs bekend werd gemaakt dat de Jonas-broertjes weer samen zouden komen, ging ons tienerhart stiekem toch een beetje harder slaan dan normaal. Het gebeurt tenslotte niet elke dag dat je middelbare school-crushes weer samenkomen. Gisterennacht lanceerden The Jonas Brothers hun nieuw nummer én nieuwe videoclip: ‘Sucker’. En het is net alsof ze nooit weg zijn geweest.

The Jonas Brothers weer bij elkaar

Er werd al een tijd gespeculeerd over een reünie van The Jonas Brothers. Toen in 2018 het Instagram-account van de broertjes werd geheractiveerd, kregen fans opnieuw hoop.

Nick Jonas ontkrachtte die geruchten vervolgens tijdens de Grammy’s in 2018. En dat deed hij zo:

Vervolgens bleef het nog een tijd stil rond het drietal. Tot afgelopen week, toen bleek dat er tóch sprake was van een reünie. En nu is er dus direct een nieuw nummer gelanceerd: ‘Sucker’. Waarschijnlijk zullen we dus weer veel meer van de gebroeders gaan zien.

‘Sucker’

Het nieuwe nummer van The Jonas Brothers, ‘Sucker’, gaat over het gevoel om tot over je oren verliefd op iemand zijn. En alsof dat nog niet schattig genoeg is, spelen de vrouwen van de broertjes een rol in de videoclip van het nummer. Beluister het catchy liedje hieronder. Wedden dat ‘m sinds nu elke dag in je hoofd zit?

Kom je weer helemaal in Disney Channelmood?

Blijft leuk: de transformaties van Disneysterren uit jouw jeugd

PS: NSMBL is er nu ook elke vrijdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.Reageer op artikel:
De Jonas Brothers zijn weer helemaal back, baby!
Sluiten