Alex
Alex Entertainment 13 sep 2018

Jennifer Lawrence uit haar zorgen over hoe we omgaan met ons lichaam

All time realness queen Jennifer Lawrence is back at it. Jen is het beu dat Hollywoodsterren oneerlijk zijn over hun eetgewoonten en levensstijl en doen alsof hun maatje 34 uit het niets ontstaat. In een interview met InStyle geeft ze eerlijk toe dat ook zij op haar eten let om vlak voor een belangrijk event in haar jurk te passen, en dat iedereen daar maar eens eerlijk over zou moeten zijn. Ah, we love you, Jen.

Jennifer Lawrence over schoonheidsidealen

In het interview vertelt Jennifer dat ze zou willen dat mensen eens wat eerlijker en opener zijn over hun lichaam en eetgewoonten: “Ik vind het gewoon leuk als iedereen eerlijk is. Als je er topfit en strak uitziet en je schept heel de tijd op over die pizza en fried chicken die je gisteren gegeten hebt, voelen andere mensen zich gegarandeerd slecht.”

Verder voegt ze toe dat ze voor een belangrijk event zelf ook anders eet om in haar jurk te passen, maar dat ze hier niet flauw over doet: “Ik ga niet liegen of ergens doekjes om winden: als ik naar de Oscars of een filmpremière ga, zal ik mijn eetgewoonten waarschijnlijk wat aanpassen om er goed uit te zien in mijn jurk. Dat geef ik graag toe.”

jennifer lawrence lichaam

Hiermee werpt ze een licht op het feit dat veel mensen doen alsof een strak lichaam gewoon ‘ontstaat’. Dat is natuurlijk niet zo – iedereen met een afgetraind lichaam traint hiervoor. Of je daar tijd aan wilt besteden of niet, moet iedereen voor zichzelf weten. Either way is fine, als je maar goed in je vel zit.

Jennifer zegt daarover: “Je moet jezelf enkel veranderen voor jezelf, en niet voor iemand anders. Als je er goed wilt uitzien – of dat nu is door je wimpers te verlengen of door lippenstift te dragen – moet je dat doen. Er is niets mis mee, maar het wordt wél een probleem als je het doet voor iemand anders.”

We kunnen niet anders dan zeggen dat we het hier volledig mee eens zijn. Met deze eerlijke woorden bewijst Jennifer nog maar eens wat een heerlijk mens het is.

Waarom Jennifer Lawrence onze heldin is

InStyle

Reageer op artikel:
Jennifer Lawrence uit haar zorgen over hoe we omgaan met ons lichaam
Sluiten