Lissa
Lissa Entertainment 7 feb 2019

Say whaaat? Jennifer Lawrence is verloofd

Stop meteen met alles waarmee je bezig bent, want we hebben belangrijk celeb news voor je. Niemand minder dan Jennifer Lawrence is verloofd. Ze heeft de relatie met Cooke Maroney lang low key gehouden, maar nu is het eindelijk officieel.

De actrice, die we kennen van ‘The Hunger Games’, ‘X-men’ en nog veel meer filmtoppers, is eindelijk verloofd. De geruchten deden al langer de ronde omdat J-Law dinsdag in New York werd gespot met een knots van een diamant rond haar ringvinger. Tot vandaag bleef het bij vermoedens, maar Jennifer heeft bij Fox News bevestigd dat ze echt verloofd is met Maroney. Meer dan dat loste de actrice niet.

View this post on Instagram

@People reports Jennifer Lawrence is reportedly engaged to boyfriend, Cooke Maroney. She was seen sporting a "massive ring" on that finger while they were at an art gallery in New York. Congrats to the happy couple! ?

A post shared by Jennifer Lawrence (@jenlawrenceactress) on

Nog maar pas samen

Er kwam nogal wat ophef over het aankomende huwelijk, omdat de twee tortelduifjes nog maar pas samen zijn. Ze werden afgelopen zomer voor het eerst samen gespot en sindsdien is het heel snel gegaan.

Blijkbaar had Jennifers beste vriendin, Laura Simpson, haar voorgesteld aan Cooke Maroney. In mei begonnen de twee te daten en sprong de vonk over. In januari gaven de twee aan dat het serieus is en dat ze gaan ‘for the long ride’.

View this post on Instagram

#JenniferLawrence sekiz ay önce birlikte olmaya başladığı #CookeMaroney ile nişanlanmış. Bakalım muhtemelen #Dior'un tasarlayacağı gelinliği nasıl görünecek? . . . . . #marriage #engaged #celebritycouples #wedding #unlusevgililer #unluasklar

A post shared by PopXSecret (@popxsecret) on

Wat je moet weten over Cooke Maroney

We horen jullie denken: wie is Cooke Maroney? Dat vroegen wij ons ook af en daarom hebben we wat research gedaan (you’re welcome). Cooke Maroney is een 33-jarige kunstliefhebber die van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt.

Hij is een galeriehouder, en wel van de Gladstone Gallery‘s Upper East Side. De voorliefde voor kunst heeft hij niet van vreemden, zijn vader was namelijk ook een galeriehouder in New York. Naast Maroney’s passie voor kunst houdt hij ook enorm van feestjes. Dat wordt dus een heftige bruiloft!

Een specifieke datum wanneer de twee in het huwelijksbootje stappen is nog niet bekend, maar wij kijken alvast uit naar de Hollywood wedding. 

Fox News

Reageer op artikel:
Say whaaat? Jennifer Lawrence is verloofd
Sluiten