Tessa
Tessa Fashion 4 jan 2019

Het internet is bang dat de low rise jeans weer terugkomt en same here

Er heerst pure paniek op het internet. Maar écht, pure paniek. Want schijnbaar zou de afgrijselijk low rise jeans weer terugkeren dit jaar en als er een trend is waar wij niet op zitten te wachten dan is het deze wel.  

Het was het New Yorkse magazine The Cut dat dit vreselijke nieuws de wereld in stuurde en het duurde niet lang voor het internet (en dan bedoelen we eigenlijk Twitter) op stelten stond. Gelukkig zijn de meeste Twitteraars het met ons eens: nope, dit gaat echt niet gebeuren.

Steeds meer low rise jeans

Toch zien we op de catwalks steeds meer kledingtrends die we in de jaren 2000 ook veel zagen en het zou ons niet verbazen als de Paris Hiltons van nu toch in een low rise jeans gaan springen om te bewijzen dat ze mee zijn met de mode.

Is het dan gewoon puur gewenning dat wij niet meer zonder high waisted broeken kunnen? Wellicht, maar goed: een paar jaar geleden hadden we ook niet gedacht dat we ooit weer in flared jeans zouden lopen en kijk ons nu.

In de mode kan natuurlijk alles, maar laten we hopen dat er toch niet genoeg animo is voor de low rise jeans. Wij gaan er in ieder geval niet in rondlopen.

19 afgrijselijke jeans-dieptepunten uit de nillies

Elle

Reageer op artikel:
Het internet is bang dat de low rise jeans weer terugkomt en same here
Sluiten