Jutta
Jutta Love & Life 12 aug 2018

Interieurcrush: een tapijtje waar geen echte tijger voor is moeten sterven

Je kent ze wel, die beren- en tijgervellen die vroeger bij veel te rijke mensen voor de open haard prijkten. Toegegeven, zo’n opgezet beest kan prachtig zijn, maar dat er een tijger is moeten sterven voor #interieurgoals is wel jammer. Dat zoiets niet meer van deze tijd is weet Doing Goods, dat dan maar tapijten maakt in de vorm van die tijger. 

Het Nederlandse interieurmerk schiet geen tijgers of leeuwen, maar laat in India leuke tapijten knopen met dierenprint én in de vorm van zo’n beestje. Er is zowat evenveel keuze als in de dierentuin: een tijger, leeuw, luipaard, zebra, bambi, rode panda, een giraf (ja echt), een ijsbeer en een grizzlybeer en noem maar op. En doe ons maar dat roze luipaard!

The first pink Leopard is mine mine mine ?#princessnahla? #comingsoon #pinkleopard #doingwabisabigood #doinggoods #tapisamis #tapisamiscollection #pink #leopardrug

A post shared by A note from treasure hunters (@doinggoods) on

Een tijger in huis

Zo’n tapijt is de perfecte manier om een subtiele dierenprint aan je interieur toe te voegen. Leuk naast die luie stoel, als cadeautje voor de kinderkamer van je nichtje of als hippe relax-plek voor je huisdier. Je kunt ze zelfs aan de muur hangen.

De tapijten zijn gemaakt van schapenwol en komen in twee maten: small (90x63x2 cm) en large (150x90x2 cm). De kleine versie kost 89,00, voor een groot tapijt betaal je 159,00 euro. In België zijn de (fairtrade) tapijten en andere interieurspulletjes van Doing Goods verkrijgbaar bij Sissy Boy en Juttu.

tapijt tijger

Roomed

Reageer op artikel:
Interieurcrush: een tapijtje waar geen echte tijger voor is moeten sterven
Sluiten