Jutta
Jutta Liefde & Seks 25 mei 2018

Instagram-boyfriends onthullen hoe hun relatie echt is

Het leven van een influencer is niet simpel. Ze moeten er altijd fris en fruitig uitzien, mee zijn met de mode en non-stop updates posten op hun sociale mediakanalen. Maar weet je wie het écht zwaar heeft? Hun lief. Deze Instagram-boyfriends klappen uit de biecht. 

Alesandro Ljubicic

Alesandro Ljublicic is de vriend van Monika Radulovic, Miss Universe Australië. Hij heeft letterlijk de mooiste vrouw van heel down under aan zijn zijde, maar dat wil niet zeggen dat hun relatie alleen maar rozengeur en maneschijn is. Hij begint voorzichtig: “Voor mij is ze gewoon Monika.”

Maar als er wordt gevraagd naar de uitdagingen die de relatie met zich meebrengen, neemt hij geen blad voor de mond. “Hell yeah! Je krijgt thuis tientallen pakketten opgestuurd. Wanneer zij thuiskomt, vraagt ze niet hoe mijn lange, zware werkdag was, hoor. Ze wil meteen weten wat er vandaag weer voor haar is aangekomen …”

Anywhere with you ❤️

A post shared by Monika Radulovic (@monika_rad) on

Can I go back to NYC now please?? ??? I’m so in love with that city!!! What’s your favourite place in the world? ?

A post shared by Monika Radulovic (@monika_rad) on

Alesandro is een kunstenaar en hij helpt Monika met haar profiel. Dat is soms een zware taak voor hem. “Monika is onwijs kritisch. Ze kan echt keihard over de rooie gaan als ik een foto ‘niet goed’ heb geschoten. Ik ben kunstenaar, ja! Geen fotograaf.”

Happy 150th Birthday @iwcwatches ?❤️— #IWC150 #IWCSIHH #SIHH2018 @iwcwatches_aus_nz Wearing @oglialorocouture ?

A post shared by Monika Radulovic (@monika_rad) on

Josh Miller

Deze leuke kerel noemt zichzelf een stil type, maar hij is de vriend van Steph Smith, een Insta-model met 1,3 miljoen volgers. Zijn relatie met Steph is gelukkig en liefdevol, maar Josh heeft er een pesthekel aan dat hij constant en plein public foto’s van en met haar moet maken.

“Ik herinner me nog goed dat ik een keer zwaar uit mijn comfort zone werd gehaald: voor een shoot op Valentijnsdag moest ik het meest verschrikkelijke kostuum aan. Thanks …”

Really dressed to impress today on Rodeo Drive. Fair to say every shop we went into we got looked up and down ? Home time ???✈️

A post shared by Steph Smith (@stephclairesmith) on

 

Josh is filmmaker en fotograaf en dat geeft hem vaak het excuus om zelf niet mee op de foto te gaan. Helaas voor hem is Stephs manager ook veel aanwezig en die denkt daar anders over. “Het meest oncomfortabele moment ooit was toen we van haar manager tussen een fanfare moesten gaan dansen. Dat vindt zij leuk, maar ik niet … Veel mensen vroegen me of ik me wel goed voelde.”

Loved being the face of the new @metalicusaustralia campaign! In @general_pants now ? #metalicus

A post shared by Steph Smith (@stephclairesmith) on

My rock, my everything ❤️ @josh.a.miller thanks for making me smile everyday ?

A post shared by Steph Smith (@stephclairesmith) on

Nathan Antunes

Nathan Antunes is een stoere vent. Hij is coureur, danser en net als zijn vriendin Sammy-Jo Risteski een model. Je zou zeggen dat de twee een match made in heaven zijn, maar ze botsen toch regelmatig, vertelt hij. “Het is zo vervelend dat ze aldoor op haar telefoon zit. Ze zit alleen maar op Instagram en in plaats van tijd met mij door te brengen, reageert ze op berichtjes van haar fans.”

Just another photo of me & this handsome guy cause I'm obsessed with him ?? @nathanantunes #bali #baliwedding #keepingupwiththeantunes #finns #finnsbeachclub #thebalibible #summer #holiday #love

A post shared by Sammy-Jo Risteski ?? (@_sammy_jo_) on

F A S H A F F A I R ⚡️can't wait for my girlfriend @dnaco to launch her new fashion label @fash_affair. #fashaffair #bardot #fashion

A post shared by Sammy-Jo Risteski ?? (@_sammy_jo_) on

Even geen zin in al dat fake gedoe op Instagram? Dan hebben we hier tien échte Instagram-accounts voor je.

Manners.nl

Reageer op artikel:
Instagram-boyfriends onthullen hoe hun relatie echt is
Sluiten