Jutta
Jutta Love & Life 13 sep 2019

Zo hou je de zomer nog eventjes vast in september

Juli en augustus zijn van ons heengegaan en we hebben de meeste hittegolven nu wel gehad. Hopelijk. Maar dat wil niet zeggen dat je al meteen in een fleecedekentje op de bank moet ploffen, er komt immers nog een prachtige Indian summer en daar moet je  keihard van profiteren! Zo doet je dat:

Terrassen

Schroef het terras-tempo nog wat op want voor je het weet is het gedaan en moet je heel de winter binnen zitten.

Zonnen in de Indian summer

Hoe langer je een tintje wil behouden in de winter, hoe bruiner je moet worden en elke dag van de Indian summer telt dus. Ook nu geldt: smeren met die zonnecrème. Verbranden van een herfstzonneke is zo mogelijk nog suffer dan verbranden op een Italiaans strand met een wijntje in de hand.

Ga picknicken

Plaidje, goed gezelschap en een berg eten en je bent klaar om te gaan. Picknicken kan op het pleintje om de hoek, maar ook in het park op een uur fietsen. Whatever floats your boat. Over boten gesproken: picknicken op een meertje is ook erg leuk!

Feest buiten, nu het nog kan

Berg je zwierigste zomerjurken nog niet op maar ga nog even all the way met optutten voor de laatste festivals en feestjes van de zomer! En daarna … ben je klaar voor je winterslaap, doei!

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
Zo hou je de zomer nog eventjes vast in september
Sluiten