Jutta
Jutta Entertainment 7 feb 2018

Dit moet je weten als je Prins Harry alsnog wil inpikken van Meghan Markle

Je hebt er misschien nog steeds geen vrede mee, maar Prins Harry gaat dus écht trouwen met Meghan Markle en niet met jou. Sad. Voor het geval je de boel nog wil saboteren: dit weten we al over hun huwelijk. 

De datum

In december kondigde Kensington Palace aan dat het stel in het huwelijksbootje stapt op 19 mei. Er zijn nog een paar plaatsen vrij op de Eurostar.

De locatie

Als je wil weten waar je moet zijn om “I object” te schreeuwen en je vervolgens aan Harry’s voeten te gooien: het huwelijk wordt voltrokken in St. George’s Chapel op het domein van Windsor Castle.

huwelijk prins harry

De jurk

Meghan Markle gaf jaren geleden al hints over haar perfecte trouwjurk. “Classic and simple is the name of the game, perhaps with a modern twist. I personally prefer wedding dresses that are whimsical or subtly romantic.” Meghs was eerder getrouwd met Trevor Engelson. Ze trouwden in 2011 en het huwelijk hield twee jaar stand. Op hun huwelijksdag droeg Markle een strapless bruidsjurk met strass op het middel.

Als favoriete designers noemde ze Delphine Manivet en Christos Costarellos, Elie Saab en J. Mendel. Voorlopig weet nog niemand voor welke ontwerper ze zal kiezen, maar de kans is klein dat wij ons de jurk kunnen veroorloven. Tenzij ‘Say Yes to the Dress’ ons wil sponsoren?

huwelijk Prins Harry

De prijs

Net als bij William en Kate, zal de royal family het grootste deel van het huwelijk betalen. Denk: kerkdienst, muziek (livebands, geen Spotify-playlist dus) de bloemen en de receptie. Naar schatting zal het evenement zo’n £500.000 kosten, of omgerekend meer dan 550.000 euro. Snel vrienden worden met die lieve oma van Prins Harry dus, als je het huwelijk nog wil voorkomen.

De bruidsmeisjes

Het is niet de traditie om volwassen bruidsmeisjes te hebben op een prinselijk huwelijk. De kans dat Markle’s vriendinnen in lelijke mauve jurken zullen opdraven is dus klein. Prins Harry’s neefje Prins George en nichtje Prinses Charlotte maken wel kans. Misschien een idee om je eigen schattige kleine nichtje binnen te smokkelen? Zij kan dan Meghan afleiden terwijl jij met Prins Harry aan de haal gaat.

Prins Harry

De titel

Na hun huwelijk zullen Prins Harry en zijn kersverse bruid hoogstwaarschijnlijk door het leven gaan als Duke and Duchess of Sussex. Wedden dat jouw naam ook wel bij die titel past?

Prins Harry
Reageer op artikel:
Dit moet je weten als je Prins Harry alsnog wil inpikken van Meghan Markle
Sluiten