Jutta
Jutta Fashion 11 sep 2019

NSMBL Hotspot #68: Eline De Munck popt up met haar kledinglijn DEUX

Een good old shopping haul met je vriendinnen? Topplan! Maar waar moeten jullie heen? NSMBL tipt je graag elke week een hotspot met een hoge ‘moet ik heen’-factor. Deze week: DEUX, de pop-upwinkel waar je Eline De Muncks kleurige kledingcollectie scoort. 

Eline De Munck had al een winkel op de Meir, een statig pand waar ze haar brillencollectie van Odette Lunettes verkocht. Nu kun je meteen ook een nieuwe outfit bij je bril kopen, want hier vind je de pop-up van haar nieuwe kledinglijn DEUX, die ze uitbracht in samenwerking met kledingketen ZEB.

Het is overigens al de tweede collectie die Eline voor ZEB ontwierp, vandaar ook de naam (deux is Frans voor twee hé jongens). De collectie staat voor ‘onafhankelijke vrouwen’ met ‘ballen aan hun lijf’ die toch voor vrouwelijk en sensueel willen gaan. Willen we wel, en als we al die snits, stofjes en kleurtjes zien al helemaal.

View this post on Instagram

Apple bottom Deux! #OutNow #ComeAndVisitOurDEUXboutique #Meir85 #WholeCollectionInStore

A post shared by elinedemunck (@elinedemunck) on

Kostuums voor vrouwen

Wie Eline De Munck een beetje kent, weet dat ze al eens graag een kostuum aantrekt. DEUX komt dit najaar daarom met zes originele dameskostuums en de kans is groot dat je ze allemaal wilt hebben.

View this post on Instagram

Met ontzettend veel trots stel ik jullie graag de nieuwe DEUX. collectie voor. En ze is om van te smullen!! Hopelijk vinden jullie ze even delicious als ik. Ze is stoer, verfijnd, kleurrijk, powerful, elegant, sexy, business én geeft je het gevoel dat je alles aankan. Van huilende kinderen tot zagende bazen. From business to party, from day to night. #DEUX when your style matches your ambition #VanafNuInDeWinkels @zebfashion #MadeWithLoveAndCharacterForYou

A post shared by elinedemunck (@elinedemunck) on

View this post on Instagram

Can’t stop looking at my #Deux. huh?! #Deux #SecondCollection #Release #DeuxBoutiqueStore #LaunchingTomorrow #Meir85 #ReadyToBeEmpowered?

A post shared by elinedemunck (@elinedemunck) on

De mooie pakken, jurken, blouses en rokken liggen nog tot 3 november 2019 in de pop-upwinkel, en zijn verder ook gewoon bij ZEB verkrijgbaar.

DEUX

Meir 85
Antwerpen

Meer hotspots? Laat ons je gids zijn.

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
NSMBL Hotspot #68: Eline De Munck popt up met haar kledinglijn DEUX
Sluiten