In dit hotel kun je een Instagram-sitter inhuren die foto’s voor jou post

In dit hotel kun je een Instagram-sitter inhuren die foto’s voor jou post

Wanneer onze collega’s op reis gaan ontvolgen we hen een week of twee, want foto’s van palmbomen, cocktails, ligbedden en andere negativiteit hebben we dan even niet nodig in ons leven. Om hun feed vervolgens wél helemaal onder te spammen wanneer we zelf op reis gaan. En binnenkort hoeven we dat niet eens meer zelf te doen.

Relax We Post

In de Ibis-hotels in Zwitserland kun je een Instagram-sitter inhuren die foto’s voor jou post. Op die manier kunnen de gasten zich volledig ontspannen en even helemaal offline gaan, terwijl iemand hun online imago onder handen neemt.

De dienst heet Relax We Post en kent een proefperiode van een maand, waarin maar liefst zestien ervaren influencers je Instagram-account overnemen. Ze posten foto’s en video’s, creëren Instagram Stories en reageren – indien je dat wilt – op reacties van volgers.

hotel instagram posts

De influencers kennen de Instagram-waardige hotspot van het hotel en weten waar de mooie plekjes verborgen zitten. Bovendien kan de dienst gepersonaliseerd worden: zo zullen vegetariërs geen #foodporn met een stukske vlees hun feed in rammen.

Van de pot gerukt

Toegegeven: het is totaal van de pot gerukt misschien een béétje overdreven, maar ook best fascinerend wat mensen over hebben voor hun Instagram-feed. Het is alsof je niet op reis bent geweest als je niet minstens 79 Stories en 4 foto’s online hebt gezet. Doe even normaal.

hotel instagram posts

Wij posten ook weleens een picture perfect bij de infinity pool, maar als je geen zin hebt om met je gsm bezig te zijn, hoef je dat werkje ook niet aan iemand anders over te laten. Shocking but true: je volgers overleven het heus wel als je een dag niet laat weten wat er in je boeiende leven speelt.

Best een interessant fenomeen dus, maar de #nonfluencer in ons houdt het bij een amateuristische foto met een ijsje en een paar Stories om te stoefen dat er een jacuzzi in onze badkamer staat.

Op reis zonder social media: hoe doe je dat?