Lesley
Lesley Travel 5 okt 2019

Dit bedrijf betaalt je om samen met je hond vakantiehuisjes uit te testen en wij willen de job

Hier op de redactie lopen een paar trotse hondenbaasjes rond. Jutta’s Blandy ligt hier een paar dagen per week te slapen, en ook Lesley ratelt maar door over maltezer Swiffer. Toen we hoorden dat dit bedrijf je betaalt om samen met je hond vakantiehuisjes uit te testen, namen we prompt ontslag.¬†

Op vakantie met je hond

Snaptrip, een Brits bedrijf dat vakantiehuisjes verhuurt, is namelijk op zoek naar twee honden die samen met hun baasje dog-friendly huisjes willen gaan uittesten. De website biedt meer dan 36.000 van die cottages aan, en de uitgekozen furrfluencers mogen tien van die huisjes bezoeken.

Al hun onkosten worden vergoed en het enige wat ze moeten doen is checken of het huisje en de omgeving ideaal zijn om het viervoeters naar hun zin te maken. Na afloop schrijven de twee uitgekozen baasjes een review van minstens 500 woorden, voorzien van een paar goede foto’s. Daarvoor krijgen ze maar liefst 300 pond (337 euro). Droomjob, iemand?

Snaptrip is op zoek naar een hondje tussen zes maanden en drie jaar oud, en naar een hondje tussen de vier en de tien jaar oud. Ze moeten graag reizen, in goede gezondheid verkeren, fotogeniek zijn (hehe), en hun baasjes moeten oog hebben voor detail.

Wij schrijven Blandy alvast in en schrijven voorlopig nul stukken per dag om ons voor te bereiden op al dat harde werk en die reviews. #doei

Lonely Planet

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
Dit bedrijf betaalt je om samen met je hond vakantiehuisjes uit te testen en wij willen de job
Sluiten