Britt
Britt Entertainment 10 apr 2019

De eerste teaserbeelden van de documentaire over Beyoncé op Netflix

Goed nieuws voor alle Beyoncé-fanaten: Netflix gaat een documentaire over Beyoncé uitbrengen en je hoeft er zelfs niet al te lang meer op te wachten. Pak die lemonade maar bij de hand, want je bent sowieso crazy in love met deze docu. 

Het gonsde al van de berichten over de nieuwe Netflix-documentaire van Beyoncé ,’Homecoming’. Naast de releasedatum (18 april) zijn nu ook de eerste beelden beschikbaar. Sit down and watch.

Netflix-documentaire Beyoncé

Na een week lang speculeren over Netflix en Beyoncé werden we vorige week uit ons lijden verlost: de Netflix-documentaire van Beyoncé is een feit en hij verschijnt op woensdag 17 april op Netflix. Duid die datum maar al aan met tienduizend kleuren in je agenda.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Deze Netflix-documentaire gaat over Beyoncés Coachella-optreden van het afgelopen jaar. De documentaire laat zien wat er allemaal aan deze performance vooraf gegaan is en dat is meer dan je denkt.

Queen B heeft ervoor getraind met bloed, zweet en tranen. Naast eindeloos repeteren moest ze ook fysiek in topvorm zijn. Denk aan vroege sportsessies, een streng dieet en voldoende slaap.

Queen B als feminist en strijder

‘Homecoming’ laat naast Beyoncés dedicated lifestyle ook zien hoe Queen B in het leven staat. Ze komt actief op voor minderheden en is een heuse feministe. Ook haar team bestaat uit voornamelijk vrouwen, omdat ze zich graag met hen omringt en strijdt voor women empowerment.

Trailer ‘Homecoming’

De beelden liegen er niet om, want Queen B verdient haar titel wel degelijk. Bekijk hieronder de officiële trailer van ‘Homecoming’. De verwachtingen van het publiek liggen enorm hoog en hopelijk is het heel erg snel 17 april.

En intussen is de opvolging verzekerd.

Blue Ivy weet nog niet of ze de nieuwe Beyoncé wil worden (stel je voor)

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.Reageer op artikel:
De eerste teaserbeelden van de documentaire over Beyoncé op Netflix
Sluiten