Heel Hollywood is onder de indruk van deze foto van Shawn Mendes

Entertainment

Heel Hollywood is onder de indruk van deze foto van Shawn Mendes

Dat Shawn Mendes er eerder smakelijk uitziet moet je ons niet vertellen, maar de rest van Hollywood komt daar nu pas achter. De zanger postte onlangs een foto voor een campagne van Calvin Klein, waar hij shirtless opstaat, en heel bekend Amerika reageert met thirsty comments.

Shawn Mendes voor Calvin Klein

Waar Shawn Mendes begon als tienersterretje, is de twintigjarige zanger nu toch wel echt volwassen. Zo volwassen zelfs, dat hij wat extra centjes verdient als het nieuwe onderbroekenmodel van Calvin Klein. Voor een nieuwe campagne van het merk werd Shawn in zijn onderbroek en zonder shirt gefotografeerd.

Gelukkig voor ons is de zanger zo lief geweest om alvast een voorproefje te delen op zijn Instagram-pagina. En daar hebben we uiteraard helemaal geen probleem mee.

View this post on Instagram

@CalvinKlein #MyCalvins. Campaign coming this week.

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes) on

Reacties van celebrities

Wij zijn hier niet de enigen die (stiekem) een beetje kwijlen om deze foto van Shawn, ook heel bekend Amerika is onder de indruk. Toen de zanger de foto postte (die ondertussen al acht miljoen likes heeft), kwamen er al snel thirsty comments van celebrities zoals Jennifer Lopez, Alex Rodriguez, Drake Bell en Hoodie Allen. Het fantastische Instagram-account CommentsByCelebs postte natuurlijk meteen de reacties van de beroemdheden in kwestie.

View this post on Instagram

The Mendes Exception. #CommentsByCelebs

A post shared by Comments By Celebs (@commentsbycelebs) on

Dit is trouwens de eerste campagne die Shawn voor Calvin Klein doet. Vandaag komt als het goed is de gehele campagne online waarin we waarschijnlijk nog meer beroemdheden in ondergoed zien. Bereid je dus maar voor op nog een paar hele gezellige foto’s. Wij kijken er anders al naar uit.

Mannelijke plus-size modellen maken Calvin Klein-campagne na

PS: NSMBL is er nu ook elke vrijdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.