Myrthe
Myrthe Fashion 11 apr 2018

Eindelijk een herkenbare (en hilarische) commercial voor de Nike-legging

Leuk hoor, al die prachtige hightech sportkleding, maar meestal is het toch vooral lekker op de bank hangen in die felgekleurde leggings. ‘Saturday Night Live’ dacht daar precies hetzelfde over en maakte een mooi satirisch reclamefilmpje voor de Nike-legging, waar wij ons helemaal in herkennen.

Nike-legging voor bankhangers

Laat hilarische sketches en vrolijke parodiën maar aan de Amerikaanse televisieshow Saturday Night Live over. Voor hun nieuwste video ontwikkelden ze dé Nike-legging waar iedere vrouw op zit te wachten: de Pro-Chiller Leggings! Deze is niet bedoeld om mee te sporten, maar om in te relaxen. Dat klinkt ons als muziek in de oren. Kijk zelf maar.

Een speciale legging om in te chillen

De reclame begint nog vrij normaal: je ziet twee vrouwen die leggings dragen om te gaan sporten. Al snel daarna krijgt het verhaal een andere wending en worden de beelden steeds grappiger en eh, realistischer. “Introducing the new Nike Pro-Chiller Legging. Designed for endurance, but used for what most women actually do in leggings – settin’ up shop on that couch” aldus de voice-over van de video. Zó waar! Want zeg nu zelf, waarschijnlijk heb je vaker een legging aan als je thuis Netflix zit te bingen, dan dat je er echt actief in bent.

Wij zijn trouwens niet de enigen die de commercial fantastisch vinden:

Reageer op artikel:
Eindelijk een herkenbare (en hilarische) commercial voor de Nike-legging
Sluiten