Lena
Lena Love & Life 2 jun 2019

Voor het eerst op kot? Hier zijn 3 leuke housewarmingideetjes

Ga je voor het eerst op kot in september? Daar komt natuurlijk heel wat bij kijken. Het is dan ook het begin van een groot en nieuw deel in je leven. Wijd je kot daarom in samen met je beste vrienden en organiseer een onvergetelijke housewarming, met de nadruk op on-ver-ge-te-lijk. Stuur je vrienden alvast maar een berichtje, want dankzij deze tips zal het een avond worden om nooit te vergeten.

Tip: leg de avond vast in the old school way met een wegwerpcamera.

housewarming op kot

1. Thema-avond

Kies voor een bepaald thema, bijvoorbeeld Mexico, en trek dit door over heel de avond: versier je kot met cactussen, Mexicaanse vlaggetjes, lichtjes in alle kleuren, … Zorg ook voor een kleurrijk tafellaken en passende Mexicaanse muziek. Als snacks kun je een grote kom nachos voorzien met guacamole en als drank sangria en tequila. Vraag je vrienden om zich zeker te verkleden -sombrero en snor included. Dit zal geweldige foto’s opleveren.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Manitas a la Obra (@manitasalaobra) op

2. Toernooi

Organiseer een toernooi met de tofste challenges en daag je vrienden uit. Het enige wat je nodig hebt zijn bekers, drank en een leuke prijs voor de ultieme winnaar. Je vindt al enkele originele drankspelletjes in het onderstaande filmpje. Neem ook zeker eens een kijkje op het YouTube-kanaal van Outscord.

3. Quiznight

Ooit al gehoord van ‘Kahoot’? Dit is dé quiz-app van het moment. Het is heel simpel: jij geeft op voorhand de vragen in en het enige wat je dan nog moet doen is een unieke code delen met je vrienden. Zij kunnen zich dan met hun smartphone aanmelden voor je quiz via kahoot.it.

Wanneer iedereen de vraag beantwoord heeft, krijgen ze op hun scherm te zien wat het juiste antwoord was. Geen inspiratie? Op de website van Kahoot vind je enkele voorbeelden die je kunt gebruiken. Quizzen was nog nooit zo makkelijk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kahoot! (@getkahoot) op

Zit je voor het eerst op kot? Vermijd dan zeker deze 5 fouten.

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
Voor het eerst op kot? Hier zijn 3 leuke housewarmingideetjes
Sluiten