Sarie
Sarie Fashion 9 sep 2018

Voor deze herfsttrends zeg je met plezier ‘doei’ tegen de zomer

We kunnen onze topjes en shorts stilaan beginnen opbergen want de herfst is (bijna) in het land! Maar een nieuw seizoen brengt ook altijd nieuwe trends met zich mee. Check dus even of je kledingkast voldoet aan de volgende eisen en anders heb je een goed excuus om nog eens te gaan shoppen. 

Ruitjes, ruitjes en nog eens ruitjes

De fashionista’s onder ons kennen deze ‘ruitjes’ beter als herringbone en houndstooth. Hoe je ze ook wilt noemen, ruitjes zijn hot het komende seizoen! En wedden dat je al een rokje met een Schotse ruit liggen hebt in je kast?

herfsttrends 2018

Flora en fauna

Naast ruitjes doen ook bloemen- en dierenprints het goed de komende herfst. Je kunt je lievelingskleren van deze zomer dus nog even dragen, hoera!

herfsttrends 2018

The bigger, the better

Oversized is terug van, euh, niet echt weggeweest. Ook dit najaar mag je rondlopen in jassen en truien die vijf maten te groot zijn, thank god. Ook laagjes zijn volgens de grote modehuizen belangrijk deze herfst. Wie had gedacht dat modieus ook zo comfortabel kon zijn?

herfsttrends 2018

Van Balenciaga mag je zelfs met je donsdeken rondlopen. We like!

Terug naar de eighties

Brede schouders, zwart glanzend leer en een skinny broek, alle ingrediënten voor de ultieme jaren ’80-look. Als je er niet wilt uitzien alsof je naar een verkleedfeestje gaat, kun je deze elementen natuurlijk ook gewoon elk apart combineren met een neutraal stuk.

herfsttrends 2018

Op naar de toekomst

Deze herfst kun je tijdreizen, met je kleren dan. Van 1980 op de ene dag naar 2100 op de andere: het kan allemaal. Denk aan veel plastic, zilver en vooral reflecterende stofjes waar je de hele regenboog in ziet. Waarschuwing: onopvallend de straat op gaan is in deze look vrijwel onmogelijk.

herfsttrends 2018

Oh enne … ook met een duurzame kleerkast kun je met trends aan de slag.

Hoe volg je toch modetrends als je wat duurzamer wilt shoppen?

Reageer op artikel:
Voor deze herfsttrends zeg je met plezier ‘doei’ tegen de zomer
Sluiten