Alex
Alex Entertainment 29 apr 2019

Dit Japanse model heeft het hart van Harry Styles gestolen

Het is alweer even geleden sinds hij voor het laatst van zich liet horen, maar Harry Styles is blijkbaar weer back in the (dating) game. Het voormalige One Direction-lid zou een relatie hebben met dit Japanse model.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Harry Styles (@harrystylesdailyx) op

Harry Styles date een populair Japans model

Als je stiekem een crush hebt op Harry Styles, dan voel je waarschijnlijk vaak die enorme teleurstelling als hij weer een nieuwe flirt heeft. Van Kendall Jenner, Taylor Swift en Erin Foster tot Nicole Scherzinger, laten we zeggen dat hij een hoge ‘womanizer-factor’ heeft en nog steeds the one niet is tegengekomen. Misschien kan het Japans model Kiko Mizuhara daar verandering in brengen.

Het begon allemaal bij een follow op Instagram, die fans deed speculeren over een nieuwe fling van de zanger. Harry zou inmiddels al meerdere keren naar Japan gevlogen zijn om zijn nieuwe vriendin, het Japanse model Kiko Mizuhara, te bezoeken.

View this post on Instagram

?

A post shared by i_am_kiko (@i_am_kiko) on

Wie is Kiko Mizuhara?

Misschien komt de naam Kiko Mizuhara je niet heel bekend voor, maar in Japan is dat een ander verhaal. Het 28-jarige model is ambassadeur geweest van Chanel en heeft naam gemaakt als het eerste Aziatische model voor Dior Beauty. Daarnaast is ze de vijfde meest gevolgde persoon op Instagram in Japan. Kiko is allesbehalve een nobody, dus.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door i_am_kiko (@i_am_kiko) op

Er is nog geen beeld verschenen van de twee samen, maar wel dook er onlangs een video op van Harry in een Japanse karaokebar. Je kunt je voorstellen dat dit de geruchten over een relatie tussen hem en Kiko alleen maar groter maakt.

We zijn benieuwd of we binnenkort een foto van de love birds zullen zien, of dat ze hun relatie voorlopig nog uit de schijnwerpers houden. Either way is fine, als ze maar gelukkig zijn samen.

Cute! dit tweejarig jongetje kleedt zich exact zoals Harry Styles

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.Reageer op artikel:
Dit Japanse model heeft het hart van Harry Styles gestolen
Sluiten