Jutta
Jutta Beauty 21 jul 2018

Eat this zwaartekracht: zo voorkom je hangborsten

Er zijn zoveel dingen in de wereld waar je je zorgen om kunt maken, en misschien moet je dus niet wakker liggen van je (toekomstige) hangborsten. Het gebeurt toch wel. Gelukkig zijn er manieren om te voorkomen dat de zwaartekracht je borsten te snel in haar greep krijgt. 

Je boobies hebben heel wat te verduren in je leven. Veel veranderingen die ze ondergaan zijn genetisch en daar kun je dus he-le-maal niks aan doen. Je kunt je er dus druk om maken, maar die tijd kun je eigenlijk beter besteden aan iets leuks doen, zoals slapen. Niemand kan ontsnappen aan de zwaartekracht, bummer.

Besides: degene die ooit gezegd heeft dat hangende borsten lelijk zijn was waarschijnlijk een man en naar die wezens moeten we natuurlijk sowieso nooit luisteren. Dus nogmaals: who cares?! Toch begaan met de stevigheid van je fruitmand, doe dan vooral dit.

Draag een beha die goed past

Het beste wat je kunt doen om je borsten in vorm te houden is een beha dragen die goed past. Klinkt logisch, maar meer dan de helft van de vrouwen schijnt de verkeerde behamaat te dragen. Een goede bra helpt tegen de effecten van die nare zwaartekracht en maakt je leven een heel pak comfortabeler. Daarbij komt ook dat je borsten er het beste uitzien in een goed passende beha, win-winsituatie als je het ons vraagt.

Draag een goede sportbeha

Een sportbeha is echt niet zó duur, maar het is een investering die je leven een stuk gemakkelijker maakt. Want a) het is beter voor je borsten en b) het is comfortabel tijdens het sporten.

Daarnaast is het belangrijk dat je de juiste sportbeha draagt voor de sport die je gaat beoefenen. Zo heb je beha’s voor yoga, maar ook voor meer intensieve sport zoals hardlopen (waarbij je borsten wat meer bouncen).

Sporten tegen hangborsten

Eén van de beste dingen die je kunt doen om te voorkomen dat je borsten gaan hangen is regelmatig sporten. Elke sport is natuurlijk voordelig, maar er bestaan work-outs die specifiek gericht zijn op de borstspieren, en die wil je onderhouden! Planken is bijvoorbeeld heel goed!

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Eat this zwaartekracht: zo voorkom je hangborsten
Sluiten