Lesley
Lesley Fashion 1 mrt 2019

Vanaf nu is er ook een handtas voor je lippenstift want blijkbaar is dat nodig

Louis Vuitton ken je natuurlijk van haar iconische handtassen, maar in de laatste collectie van het Franse modemerk zat ook een iets kleiner exemplaar. Je kunt er nu namelijk ook een bijpassende handtas voor je lippenstift kopen en dat lijkt ons vooral … heel onhandig. 

Een handtas voor je lippenstift

Het probleem dat alle vrouwen ter wereld met elkaar verbindt is natuurlijk het eeuwige plaatsgebrek in hun handtas. In een piepklein tasje weten we onze smartphone, sleutels, portefeuille, zakdoekjes, make-up en vaak ook nog een extra truitje of een zonnebril te persen.

Er zijn modemerken die daarom gigantische rugzakken op de markt brengen, en er zijn modemerken die zich daar nougatbollen van aantrekken en de kleinste handtas ter wereld voor je lippenstift lanceren. Louis Vuitton behoort tot die laatste categorie.

handtas lippenstift
Foto: Louis Vuitton

Het cilindervormige tasje heeft een schouderriem, maar als je het kleinood niet als tas wilt dragen, kun je het ook dragen als ketting of zelfs aan je handtas vastmaken. Nu moeten we toegeven dat dat laatste best schattig is, al hebben we voor zo’n accessoire zo ongeveer 15 euro over – en dat is 929 euro minder dan het ding écht kost.

Het tasje gaat namelijk over de toonbank voor 944 euro en dat is voor ons een hard no. Met dat geld gaan wij drie keer op reis. Dat we op die reis wat langer naar onze lippenstift moeten zoeken, nemen we er héél graag bij. Enne … als we ‘m dan toch kwijtraken, kopen we wel een nieuwe – kost ons een dikke twintig euro.

Meer rare trends?

De eerste bizarre trend van 2019 is gespot: Louis Vuitton-vlechten

Reageer op artikel:
Vanaf nu is er ook een handtas voor je lippenstift want blijkbaar is dat nodig
Sluiten