Haarspeldjes zijn all over Instagram en worden dé trend van komende zomer

Fashion

Haarspeldjes zijn all over Instagram en worden dé trend van komende zomer

Nu we terug zonder mutsen kunnen buitenkomen en weer zin krijgen om iets leuks met ons haar te doen valt er een trend op: haarspeldjes. Chanel en Gucci brachten de meest fancy exemplaren uit en de rest van de modewereld volgt gedwee. 

Terug in de tijd

Die kleine haarspeldjes gaan way back: toen we klein waren achtervolgde onze moeder ons met de meest protserige gevallen. Dat moederlief het nog tot trendsetter zou schoppen hadden we nooit kunnen voorspellen, en de trend deed toch een jaar of twintig op zich wachten, but here we are. 

Het speldje van vroeger heeft een upgrade gekregen en is nu all over Instagram. Het parelexemplaar van Chanel heb je vast al zien passeren, want menig influencer heeft dit juweeltje in het haar hangen.

Niet alleen Chanel brengt zulke schitterende accessoires op de markt. Ook andere modehuizen als Gucci en Dior komen met haarspeldjes waar je vlotjes 350 euro per stuk voor neertelt.

We kunnen dus wel degelijk van een trend spreken en daar zijn we maar wat blij om. De speldjes zijn ideaal om je haar uit je gezicht te houden, maar dan op een hele deftige manier. Zo zie je er op je paasbest uit op alle festivals deze zomer.

View this post on Instagram

Hair accessories via @therealreal

A post shared by April Vintage (@april___vintage) on

Betaalbare haarclips

Maar goed, helaas zijn wij geen Stormi Webster of andere rich kid. En dus moeten we het doen met de knock-offs die de grote ketens voor ons produceren. Eigenlijk maar beter ook, aangezien haarspeldjes altijd op mysterieuze wijze verdwijnen. Daarom hebben wij voor jullie de leukste betaalbare lookalikes verzameld, waarmee je je fashionista-kant laat zien.

1. Haarspeld met parels – 6,99 euro

haarspeldjes-trend

2. Vierkante clip met parels – 9,97 euro

haarspeldjes-trend

3. Roze marmeren haarspeldje – 5 euro

haarspeldjes-trend

4. Schuifspeld met parels – 3,58 euro

haarspeldjes-trend

5. Tortoise ‘babe‘-clip – 13,95 euro

haarspeldjes-trend

6. Duopack tortoise haarspeldjes – 13,95 euro

haarspeldjes-trend

Nog op zoek naar een bijpassende nagellak? Deze tortoise-print is prachtig!

PS: NSMBL is er nu ook elke vrijdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.