Van pixie cuts tot lang golvend haar: deze kapsels staan mooi bij iedereen

Beauty

Van pixie cuts tot lang golvend haar: deze kapsels staan mooi bij iedereen

Haar is er in alle texturen, kleuren en lengtes die je maar kunt bedenken. Sommige vrouwen hebben krullen, anderen hebben steil haar, de een is blond en de andere brunette. De keuzestress is real. We zetten een aantal mooie coupes voor verschillende haartypes op een rijtje. Gewoon, ter inspiratie.

Kapsels voor halflang haar

Wie zei dat halflang haar een tussenlengte is, heeft het duidelijk mis. Er zijn ontelbaar veel variaties op het halflange kapsel te bedenken. Zo kun je het los dragen in laagjes of juist opsteken in een rommelige updo.

Kapsels voor kort haar

Een kort kopje staat echt niet meteen gelijk aan een ‘kort pittig kapsel’, maar kan ook juist heel classy zijn. Bovendien kun je heel leuk experimenteren met verschillende kleurtjes. Onze forever favourite: poederroze.

Kapsels met froufrou

Froufrous zijn echt niet alleen maar weggelegd voor vrouwen met een steile, dikke haardos. Zo zie je bijvoorbeeld steeds vaker het ‘gordijntje’ voorbijkomen en kunnen vrouwen met krullen ook prima een frou rocken.

Kapsels voor dun haar

Dun haar valt al snel slap langs het gezicht. Zonde, want door er bijvoorbeeld laagjes in te knippen wordt het meteen een stuk speelser en lijkt het voller. Ook kun je ervoor kiezen er een lichte krul in te zetten of te spelen met kleur.

Kapsels voor lang haar

Jouw lange lokken zijn je dierbaarste bezit, maar we kunnen ons voorstellen dat je wel eens wat anders zou willen proberen. Dan kunnen een chique paardenstaart of ingevlochten boxer braids een leuk alternatief zijn op een los kapsel.

Nog meer kapsels zien? Dit zijn zes haartrends die deze zomer goed werkten, maar in de herfst ook nog hot zijn.

Deze 6 haartrends spot je deze zomer overal

PS: NSMBL is er nu ook elke vrijdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.