Jutta
Jutta Food 14 jun 2019

Allen daarheen: nog heel juni krijg je gratis cocktailkes in Brussel

Nog geen plannen dit weekend? NSMBL tipt je de leukste feestjes, evenementen en bars, zodat je haast zou vergeten dat er na die kater weer een werkweek aankomt.

Dit keer geven we je een excuus om de hele week door te feesten, want wat doe je anders als je gratis cocktails krijgt? Hoe, wat, waar? Hear us out. Bombay Sapphire (door het pr-bureau altijd met HOOFDLETTERS geschreven, maar dat vinden wij er wat over) organiseert voor de tweede keer een kunst meets gin-evenement. Nu hebben wij niet veel verstand van kunst, maar een schilderij interpreteren wordt al heel wat gemakkelijker met een paar cocktails achter de kiezen.

Kunst en cocktails

Voor je denkt dat we je met Beyoncé naar het Louvre sturen: de expositie met de naam Canvas (nee, niet de tv-zender) vindt plaats in Brussel en Queen Bey belde net om te zeggen dat ze naar een ander feestje moet. Maar je kunt prima een van je andere vriendinnen meeslepen om samen de murals van het artiestencollectief te gaan bewonderen, die aan de slag gingen met het thema ‘natuur’.

Tamar Kasparian
Designer Sep Verboom aan de slag met zijn kunstwerk voor Canvas by Bombay
Noa Van Ongevalle en kunstenaar Sam Scarpulla aan het werk

De cocktails worden voorzien door mixologisten Noa Van Ongevalle van de bekende cocktailbar The Pharmacy in Knokke en Yen Pham die in Brussel zijn restaurant-bar Yi Chan uitbaat.

Noa geeft al een voorsmaakje: “Mijn eerste cocktail bevat gras en madeliefjes, alles wat je kunt vinden in de tuin. Ik noem hem Grass à Toi. Mijn andere cocktail is gebaseerd op de smaak van de aarde. Ik heb gewerkt met dennen, rode biet en geturfde whisky.” Yen Pham koos ervoor om ons met een van zijn cocktails een wandeling te laten maken in de bossen van Azië, Forest Bath. En wij hebben duizend keer liever een cocktailwandeling dan dat we écht onze stapschoenen moeten aantrekken. #justsaying

Klaar voor je gratis coctails?

Wanneer: van 13 tot 28 juni 2019
Waar: Koolmijnenkaai 78, 1080 Sint-Jans-Molenbeek
Inkom: Gratis én je krijgt er twee cocktails bovenop. Voor al dat moois moet je wel vooraf inschrijven.

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
Allen daarheen: nog heel juni krijg je gratis cocktailkes in Brussel
Sluiten