Lesley
Lesley Love & Life 16 mei 2018

5 grappige vrouwen die heel Vlaanderen doen lachen

Om meteen met de deur in huis te vallen en het grootste cliché ooit de wereld uit te helpen: vrouwen zijn wél grappig. Punt. Mannen begrijpen ons gewoon niet. Deze vijf grappige vrouwen van Belgische bodem brengen heel Vlaanderen aan het lachen. 

We werden geïnspireerd door ons Nederlandse zusje, die zich een breuk lachen om deze acht Nederlandse topwijven.

1. Elodie Gabias

Als er één ding is waar wij op de redactie altijd om moeten lachen is het wel zelfrelativering. Vrouwen die met zichzelf durven lachen hebben bij ons altijd een streepje voor en dat kan Elodie – of Elo, zoals ze zich op Instagram noemt.

Wie Elodie volgt, denkt nu waarschijnlijk spontaan aan foto’s met haar vingers in de neus, McDonald’s-outfits, make-up challenges en hilarische captions in het West-Vlaams. Ze houdt van chicken nuggets (nu ja, nuhhets), golfkarretjes in Knokke en chinning. Elo, we love you. 

Ge denkt toch nie dak mijn kindjes gewone tetjesmelk ga geven??? Zije nie heel juste ? #mamaelo #loesje #futurediary #mcflully #voedingsdriehoek #hetlevenismooi (post scriptum: kheb jullie beetje in de steek gelaten eh pff sorry ma stage is gedaan alles komt hoed)

Een bericht gedeeld door Elodie Gabias (@elogabias) op

De diëtiste ligt ongv op dezelfde baan van de McDonald’s, maakt da mee? #sla #vegetables #newme #healthy #greens #groentjes #moestuin #straaljager #kachel #elklijfeenschoonlijf

Een bericht gedeeld door Elodie Gabias (@elogabias) op

2. Ella Leyers

Nog iemand met een gezonde dosis zelfrelativering en hilarische Instagram-captions. Ella brengt ons aan het lachen met haar geweldige imitaties in ‘Tegen De Sterren Op’, maar ook op Instagram tovert ze regelmatig een smile op ons gezicht.

#Repost @billieleyers with @repostapp ・・・ ? THE ULTIMATE TEMPTATION JUKEBOX ?

Een bericht gedeeld door Ella Leyers (@ella.leyers) op

Twee druppels water zegt Chip courtesy of @louisevdp

Een bericht gedeeld door Ella Leyers (@ella.leyers) op

3. Eva Mouton

Iedereen kent Eva waarschijnlijk wel van haar geniale cartoons die onder andere in dS Weekblad verschijnen. Haar tekeningen zijn vaak pijnlijk herkenbaar en net daarom zo grappig.

YES VALENTIJN #evamouton #cartoon

A post shared by Eva Mouton (@eva_mouton) on

De Kenneth, een look die ik +- 3x/week ace. #evamouton #cartoon #shorthair

A post shared by Eva Mouton (@eva_mouton) on

4. Linde Merckpoel

Linde is presentatrice op Studio Brussel, onze favoriete rosse voenk en owner van de #tongskeface. En ze betaalt haar bril blijkbaar gewoon helemaal zelf. Mediageschiedenis!

MEDIAGESCHIEDENIS geschreven in de vlog van deze week toch wel. Nog maar weinig BV’s deden me dit voor en de link staat in bio. Zo gaat dat.

A post shared by Linde Merckpoel (@lindemerckpoel) on

Fotoshoot voor beloftevol radioseizoen vandaag.

A post shared by Linde Merckpoel (@lindemerckpoel) on

5. Laura Janssens

Beter bekend als @nietnulaura. Doet waarschijnlijk al een iets luider belletje rinkelen. Herkenbaar, (h)eerlijk, en hilarisch. Laura is illustrator en cartooniste, heeft een hekel aan ‘fokking tomatten’ en is dol op kroketten.

FOKKING TOMATTE ???? #nietnulaura

A post shared by Niet Nu Laura (@nietnulaura) on

Tag iemand die… moet stoppen met u in zo’n dingen te taggen. ??? #nietnulaura #laatmijgerust

A post shared by Niet Nu Laura (@nietnulaura) on

Reageer op artikel:
5 grappige vrouwen die heel Vlaanderen doen lachen
Sluiten