Karlijn
Karlijn Entertainment 19 jun 2019

7 grappige series op Netflix die geen ‘Friends’, ‘New Girl’ of ‘Modern Family’ zijn

De enige buikpijn die chill is, is de buikpijn die je krijgt van het lachen om een grappige serie. En gelukkig kan dat, want Netflix telt ontzettend veel grappige series. Zie je door de bomen het bos niet meer? Wij zetten de grappigste voor je op een rijtje, waarmee je meteen je buikspieren traint van het lachen. #doeipushups

1. ‘Girlboss’

Sophia is altijd al een buitenbeentje geweest, maar wel eentje met een passie voor mode. Met een beetje moeite zet ze haar eigen kledingbedrijfje Nasty Gal op, maar wel op haar eigen eigenzinnige en arrogante manier.

2. ‘You Me Her’

Sinds hun kindje is geboren staat het seksleven van Jack en Emma op een extreem laag pitje, tot Izzy op hun pad komt. Izzy is parttime escort en die blaast het seksleven van de twee nieuw leven in. Maar dan … worden ze allebei verliefd op haar en begint de ellende.

3. ‘Brooklyn Nine-Nine’

Deze serie gaat over het 99ste district van New York, waar het politiebureau een nieuwe commandant krijgt. En zoals dat vaak gaat met verandering loopt dat niet meteen van een leien dakje.

4. ‘Good Girls’

Drie moeders die in diepe financiële problemen zitten besluiten het boevenpad op te gaan. Wanneer ze een supermarkt overvallen komen ze thuis met een flinke buit, omdat de supermarkt een witwaszaak bleek te zijn. Dit brengt de drie in de problemen en langzaam maar zeker belanden ze in het criminele circuit.

5. ‘Turn Up Charlie’

In deze serie volg je de eeuwige vrijgezel Charlie die al langere tijd dj probeert te worden. In de reeks wordt hij babysitter van het kind van zijn beroemde beste vriend, en dat ziet hij als zijn laatste kans. Er is maar één probleem, want het kind is op z’n zachtst gezegd een probleemkind.

6. ‘GLOW’

Het verhaal speelt zich af in het Los Angeles van 1985. Ruth Wilder is een actrice die maar geen baan weet te vinden, omdat alle goede rollen naar mannen gaan. Uit wanhoop besluit ze auditie te doen voor ‘Gorgeous Ladies of Wrestling’ (GLOW).

De worstelaudities en trainingen worden geleid door Sam Sylvia. Ruth werkt al snel op de zenuwen van Sam, die een duidelijk voorkeur heeft voor Ruths beste vriendin, soapactrice Debbie.

7. ‘The Good Place’

Eleanor bevindt zich in het hiernamaals en wordt verwelkomd door Micheal, de architect van het dorpje. Dit dorpje heeft twee delen: ‘The Good Place’ en ‘The Bad Place’. In welke van de twee jij zit wordt bepaald door je daden op aarde. Eleanor was op aarde een narcist die valse medicijnen verkocht en daarom zoekt ze alle hulp om alsnog een goed persoon te worden.

Wil je je volgende binge laten bepalen door de sterren? Deze reeks moet je zien volgens je sterrenbeeld.

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
7 grappige series op Netflix die geen ‘Friends’, ‘New Girl’ of ‘Modern Family’ zijn
Sluiten