Een luxueuze glamping naast de Grand Canyon: count us in

Een luxueuze glamping naast de Grand Canyon: count us in

Je hebt kamperen, glampen, en dan heb je glampen met uitzicht op de Grand Canyon. Wij zetten het op onze bucketlist, en na drie keer scrollen staat het vast ook op de jouwe. 

Glamping naast de Grand Canyon

Glamping – glamoureus kamperen – is al een tijdje een ding, en de term komt je waarschijnlijk allang de strot uit, maar geloof ons: hier wil je wél logeren. Under Canvas Grand Canyon heeft 26 luxueuze canvastenten tot haar beschikking en vanuit elke tent heb je zicht op de adembenemende omgeving van de Grand Canyon.

Er zijn maar weinig dingen waar wij zeker van zijn in het leven, maar we zijn wel pretty damn sure dat we heel graag #wokeuplikethis onder een adembenemende Instagram-foto van de Grand Canyon zouden zetten.

glamping grand canyon

De oprichters van de site werden geïnspireerd door de Afrikaanse safari-belevenis en bieden je een outdoor ontsnapping aan de ratrace van de dagelijkse realiteit. Ze begonnen in 2009 met het aanbieden van pakketten en intussen heeft het koppel al zeven glampingresorts in de nabijheid van zeven van de meest prachtige natuurgebieden en nationale parken in de Verenigde Staten.

glamping grand canyon

Wat krijg je?

Wat je mag verwachten? Kingsize bedden, een luxueuze badkamer, verse lakens en beddengoed, stopcontacten (op een camping!) en zelfs een haardvuurtje voor koude winteravonden. Je kunt er ook activiteiten boeken, zoals hikes (privé of in groep), jeepsafari’s, gegidste fietstochten, paardrijtochten en helikoptervluchten.

glamping grand canyon

In de ‘Stargazer’-tent kun je bovendien ook vanuit je bed naar de sterrenhemel kijken (en met je lover naar vallende sterren zoeken) en de prijzen zijn nog niet eens zó belachelijk duur. De goedkoopste optie heb je al voor 132 euro per nacht. Je kunt er terecht van april tot november, en wie weet kom je ons wel tegen.

glamping grand canyonglamping grand canyon
glamping grand canyon
Foto’s: West Elm