Lena
Lena Love & Life 10 sep 2019

Deze girly dingen doen mannen stiekem wél graag

Mannen zijn moeilijk te doorgronden. Ze vertellen minder snel wat ze écht voelen en denken. Daarom stelt NSMBL wekelijks een prangende vraag aan deze toffe mannen, zonder rond de pot te draaien. Thank you guys, jullie maken het leven net ietsje gemakkelijker voor ons. Deze week: welke girly dingen doen zij stiekem óók graag?

Max (24)

‘Lightsigaretten roken?’

Steven (22)

‘Mijn guilty pleasure: alleen in bed chick flicks kijken mét ijs en liefst ook helemaal ingepakt in een dekentje.’ #delevensteven

Luke (23)

‘Ik kijk graag naar romcoms. Een beetje romantiek mag wel voor een kerel, toch?’

Bram (20)

‘Ik drink graag typisch’ vrouwelijke (zoete) alcoholische dranken.’ Passoa’tje dabei. 

Janus (22)

‘Wat zijn girly dingen? Eens goed babbelen over gevoelens met vrienden doe ik weleens graag, maar ik denk dat dat stilaan niet meer girly hoeft te zijn.’ #word

Lucas (19)

‘Over mensen roddelen is dé shit. Dat heeft misschien ook te maken met het feit dat ik niet zo goed geheimen kan bewaren.’

Arne (23)

‘Uitstapjes, uitstapjes en nog meer uitstapjes.’

Lennert (23)

‘Ik wil geen unibrow. Dus bij deze weten jullie dat ook. En conditioner in mijn haar na een lange douche-sessie voelt ook bijzonder goed aan.’

Joshua (22)

‘Telt een bad nemen als girly? Zo ja, ik zit bijna dagelijks in bad. Ook kan het weleens gebeuren dat ik de kleine spoon ben. Grappig verhaal wel, altijd wanneer ik mijn rug naar mijn vriendin keer in bed, grijpt zij haar kans om mij langs achter te knuffelen. En ja, langzaam maar zeker is dat dus een gewoonte geworden, en dat is soms nog wel plezant.’

Zie je een van deze toffe mannen wel zitten? Dan moet NSMBL je teleurstellen, de mannen wensen anoniem te blijven. De volledige namen zijn enkel bekend bij de redactie.

Meer confessions te weten komen?

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
Deze girly dingen doen mannen stiekem wél graag
Sluiten