Jutta
Jutta Entertainment 15 okt 2018

Wat hoor ik daar? Vier geweldige podcasts voor vrouwen

Het is heerlijk om tijdens het tanden poetsen, handen wassen, strijken en whatsoever je oortjes in te pluggen en naar een podcast te luisteren. Deze vier podcasts zijn stuk voor stuk hilarisch, dus zo krijg je al je huistaken extra snel – lachend – af.

1. ‘Girls Gotta Eat’

In deze podcast worden hilarische onderwerpen besproken. De twee girls die hem hebben gemaakt zijn absoluut niet op hun mondje gevallen. Ze zoeken antwoorden op de vragen waarom DILFS dick pics sturen, en of een man anale seks verdient als hij net een duur etentje voor jullie heeft betaald? Je. Gaat. Stuk. Je kunt alle afleveringen hier beluisteren.

podcasts

2. ‘The Bitch Bible’

In deze podcast zegt Jackie Schimmel (a.k.a. de B*TCH) alles wat ze denkt, of eigenlijk alles wat iedereen denkt, maar wat bijna niemand durft te zeggen. En ooooh, je zou willen dat ze je beste vriendin was zodat jullie ongestoord over alles konden roddelen. Hier kun je de podcast beluisteren.

podcasts

3. ‘Guys We F*cked’

Hoe briljant zijn Corinne en Krystyna? In hun podcast interviewen ze mannen met wie ze naar bed zijn geweest. Dat kan alleen maar hilarische gesprekken opleveren. Verder interviewen ze ook pornosterren en seksgoeroes. En daar wil je stiekem gewoon heel graag naar luisteren. Hier kun je alle afleveringen van de podcast beluisteren.

podcasts

4. ‘Only Stupid Answers’

Luister hier alleen naar als je droge humor hebt en een beetje nerdy bent (like us). Sam & DJ Woolridge zijn van mening dat er geen domme vragen bestaan, wel domme antwoorden. In deze podcasts geven ze dus eigenlijk domme antwoorden op niet-domme vragen. Snap jij ‘m nog? Luister maar gewoon.

Reageer op artikel:
Wat hoor ik daar? Vier geweldige podcasts voor vrouwen
Sluiten