Lesley
Lesley Love & Life 19 sep 2019

Deze geurkaarsen wil je deze herfst in huis halen 🍁

Afscheid nemen van de zon, rosé op een terras en zwierige jurkjes is moeilijk. Gelukkig zorgen pumpkin spice lattes en geurkaarsen er dan weer wel voor dat je het iets minder erg vindt om je terug binnen op te sluiten. Op zoek naar je nieuwe signature scent van deze herfst? Deze geurkaarsen wil je allemaal in huis halen. 

Kaneel, kruiden en appel

Een heel zoete geur waar niet iedereen voor te vinden is, maar als dit jouw ding is, ruikt je hele huis binnen de kortste keren naar versgebakken koekjes en kruiden. Hier haal je er eentje in huis.

Pumpkin spice (and everything nice)

Ahh, de herfst. Het seizoen waarin pompoenen je door de strot worden geramd. Pompoensoep, pumpkin spice latte, en nu dus ook pumpkin spice candles. In pompoen-geurkaarsen zitten vaak ook nuances van kaneel. Ideaal om je pumpkin spice latte bij te drinken.

Sinaasappel en cederhout

Deze verleidelijke, warme geur kun je ook gemakkelijk zelf maken. Luieriken (🙋🏼) kopen ‘m gewoon hier.

Dennengeur

Dit is een typische geur tijdens de wintermaanden, maar wij vinden ‘m ook ideaal voor de herfst. Hij doet denken aan een lange boswandeling, en daar is dit seizoen natuurlijk het best geschikt voor. Voor buitenmensen die houden van wandelen is deze kaars helemaal perfect.

Vanille

Een klassieker, maar wel een erg volle en opmerkelijke geur. Niet iedereen is hier fan van, maar je creëert er wel een aangename én gezellige sfeer mee. Hier scoor je er eentje.

Knisperend houtvuur

Houtvuur-kaarsen zijn ontzettend gezellig in huis. De brede lont knettert zacht als ‘ie brandt en klinkt daarmee net als een haardvuur (maar dan zachtjes). Deze kaarsen bevatten vaak natuurlijke geurstoffen. Ze hebben niet zo’n overweldigende sterke geur maar zijn net iets subtieler. Als je deze kaars aansteekt, ruikt je huis al snel naar bos, hout en natuurlijk een gezellig haardvuur.

Lees ook:

Roomed

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
Deze geurkaarsen wil je deze herfst in huis halen 🍁
Sluiten