Beauty 15 nov 2018 Lesley

Dit zijn de meest gestoorde nagels die je ooit gaat zien

Als je denkt dat je alles nu wel gezien hebt in de modewereld, think again. Er is namelijk een nieuwe beautytrend voor kaasliefhebbers die altijd een kaasschaaf bij zich willen hebben. Jep. Bekijk het zelf maar even. 

Gekke nagels

Nu hebben we wel al een paar nageltrends de ronde zien doen, maar deze slaat letterlijk alles. Het lijkt wel alsof deze nagels speciaal ontworpen zijn voor mensen die 24 uur per dag kaas eten, maar soms vergeten hun kaasschaaf in hun tas te gooien.

Onze oplossing is dan om de kaas te snijden, te breken, hem met je handen in je mond te duwen of … euh, wachten om hem naar binnen te werken? Deze vrouw kwam met een andere oplossing. Best origineel, vooral ook écht smerig.

Je ziet de bui al hangen: ze besloot haar nagels te transformeren in een kaasschaaf. En ja, dat ziet er even gestoord uit als het klinkt. Zelf uitproberen? (Hahahaha.) Men neme een kaasschaaf, een stelletje nagels en wat gereedschap om het allemaal mooi op maat te maken.

View this post on Instagram

Yes or no ??

A post shared by Nail Sunny (@nail_sunny) on

Mocht je denken: hé leuk idee, doe het dan toch maar niet. Over smaak valt te twisten, over veiligheid niet. En deze nagels zijn niet geheel ongevaarlijk.

Meer ‘speciale’ nagels zien?

Ziehier: weer een nageltrend waar niemand op zit te wachten

Reageer op artikel:
Dit zijn de meest gestoorde nagels die je ooit gaat zien
Sluiten