Lesley
Lesley Love & Life 17 feb 2018

Het gênantste cadeau dat je van je moeder kunt krijgen

Stel je voor: je krijgt een cadeautje van je mama en blij verrast pak je het uit om een … seksspeeltje te vinden. Of dat denk je tenminste. Het overkwam de 18-jarige Shelby Donovan. Met het schaamrood op de wangen vroeg ze haar mama wat dit gênant cadeau exact was.

“Ik bleef er maar naar staren, en het enige wat ik kon bedenken was dat het een seksspeeltje was. Maar waarom zou mijn moeder mij dat in aanwezigheid van de rest van de familie willen geven?”, vroeg Shelby zich af. Dit is wat ze kreeg:

gênant cadeau

Toen Shelby’s moeder doorhad dat de hele familie zat te gniffelen om het cadeau én het gezicht van haar dochter zag, had ze door waar haar cadeau op leek. Snel zei Shelby’s moeder dat het absoluut niet was wat het leek. “Ik zou je nóóit een dildo als cadeau geven!” Wat het dan wel is?

Het gênantste cadeau is …

Een doodgewone bekerhouder, dus. Gelukkig kon Shelby er de humor wel van inzien. Net als haar oma, die de briljante woorden “business in the morning, fun at night” uitsprak. Shelby zette de foto op Twitter en die werd daar als een lopend vuurtje gedeeld en geliket. De foto’s van haar gênant cadeau hebben inmiddels duizenden likes gekregen.

Reageer op artikel:
Het gênantste cadeau dat je van je moeder kunt krijgen
Sluiten