Karlijn
Karlijn Beauty 23 apr 2019

Tanning fail? Zo kun je zelfbruiner gemakkelijk verwijderen

De warme dagen staan weer voor de deur en dat betekent: jurkjes, rokjes en shorts. Natuurlijk mogen alle benen gezien worden, maar je wilt liever verbergen dat die van jou net op twee melkflessen lijken. Lang leve de zelfbruiner, als het goed gaat althans. Maar hoe kun je een zelfbruiner verwijderen als het fout loopt?

zelfbruiner verwijderen

Een vreemd kleurtje op de polsen en enkels

Vaak gebeurt het dat zelfbruiner op de enkels en polsen een beetje gaat schilferen. Dat is niet zo gek, want dit zijn de plekken die het meest bewegen. Maar citroensap doet wonderen, want dit goedje lost namelijk het overtollige product op, waardoor de vlekkerige schilfers als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Droge plekken op je been

Iedereen die droge plekken heeft, weet hoe lastig die kunnen zijn tijdens het zelfbruinen. Het bruin trekt enorm in in die plekken en opeens vallen jouw Bahama-bruine beentjes door de mand. Dit los je op door een bad te nemen met wat olie erin. Vervang het badschuim door badolie en laat de huid goed hydrateren. Na dit heerlijke bad ziet jouw tan er een stuk gelijker uit.

Oeps, de verkeerde kleur

Dit overkomt iedereen weleens. Tegenwoordig zijn er veel zelfbruiners zonder die oranje Trump-look, maar soms kan het kleurtje nog wel eens tegenvallen. Te oranje of te groen, het zijn twee dingen die je liever niet hebt, maar achteraf pas ziet. Gebeurt dit te vaak? Stap dan over naar een gradual tanner. Dit product bouwt zich langzamer op en jij bepaalt hiermee zelf hoe donker je gaat.

De zelfbruiner vlekt na een paar dagen

Sommige zelfbruiners vervagen op een vlekkerige manier en dan is het beter om het er meteen af te halen. Met die vlekken wil je echt niet rondlopen en daarom zijn er nu heel goede self-tan erasers. Deze magische goedjes laat je even intrekken en dan is je lichaam weer de perfecte melkfles.

Bruine stipjes op je been

Als je je benen scheert voor het bruinen, merk je misschien wel dat je daar kleine bruine stipjes op je been van krijgt. Dat komt doordat het product in je haarzakjes terechtkomt. Het zal een ander vast niet opvallen, maar mocht jij je eraan ergeren, dan helpt het om je benen nogmaals te scheren. #herewegoagain

Met deze 4 tips verwijder je heel eenvoudig je zelfbruiner

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.Popsugar

Reageer op artikel:
Tanning fail? Zo kun je zelfbruiner gemakkelijk verwijderen
Sluiten